Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od dzisiaj nie działa mi oświetlenie wewnątrz kabiny. Nie chce świecić światło nad kierowcą oraz pasażerem i światło na dwóch tylnich słupkach. Co to może być?? Jakiś bezpiecznik? Czy ma ktoś fotkę takich bezpieczników z zacznaczonym właśnie tym od oswietlenia i ile może kosztować taki bezpiecznik?? POZDRAWIAM
Opublikowano
No własnie jak kolega wyzej pisze, sprawdz bezpieczniki najpierw, a dodam od siebie ze wewnątrz obudowy bezpiecznikow masz jeszcze instrukcje ktory od czego, jesli bezpiecznik jest ok a nie swieci to napisze Ci ciag dalszy :mrgreen:
Opublikowano

Była to wina bezpiecznika nr 33, który się przepalił.

Najpierw przepaliła mi się żarówka w bagażniku i ją wymieniłem na taką samą żarówkę rurkową 10W i nagle bezpiecznik ten się przepalił, więc wymieniłem go i ponownie zamontowałem tą żarówkę w bagażniku i znowu bezpiecznik się spalił. Od teraz nie mam oświetlenia w bagażniku bo przepali mi się bezpiecznik.

CO Robić??