Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam pewien pomysł, nie jest to może dokońca mój pomysł bo zerżniety z innego forum ale sadze ze u nas mogloby byc spoko. Mianowicie, jest takie forum www.cro.pl (nie jest to forum o tematyce samochodowej tylko o Chorwacji, wyjazdach itp) i tak jak i tutaj ludzie piszacy na tym forum znaja sie po nickach i np jadac do Chorwacji zkrzykuja sie w kilka osob i jada kilkoma samochodami z Polski a pozniej gdzies tam rozdzielaja :).

Ci ludzie identyfikuja sie za pomocą takiej naklejki a dokładnie drukuja taki znaczek na przezroczystej folii o wymiarach ok 10cm x 10 cm i przyklejaja w samochodzie gdzies na tylnej bocznej szybie tak zeby nie szpecic auta ale zeby bylo widoczne. Z tego co opowiadał mi znajomy ktory wlasnie ma taka naklejke zawsze jak jedzie do Chorwacji spotyka kilka aut na jakis parkingach to zawsze pogada i jakos tak miło i raźniej. Oczywiscie naklejki naklejaja Ci co chcą - żadnego przymusu.

No i tak pomyślalem że moze jakby u nas na forum wymyslic jakas taka naklejke/logo FORUM (tylko nie logo KLUBU) to mogloby byc sympatycznie :). Ja np nieraz gdzies stane na markecie obok podobnej E39, widze ze gosc w srodku siedzi, mam ochote sie zapytac o cos no ale przeciez nie podejde bo zaraz pomysli ze głupek albo że chce mi ukraść auto :). Taka naklejka to np tez dobra sprawa kiedy (milion razy odpukac w niemalowane) ktos "wezmie" jakas forumowa BMW na przejazdzke i nie odda - wtedy zawsze mozna podac ze takie i takie auto i byla naklejka -> odrazu pomaga w identyfikacji na ulicach jak sie poruszamy.

Nie chodzi o to żeby walnac logo czy naklejke na pół szyby tylko taka żeby była widoczna ale za to nie odznaczała sie zbytnio i np umowic sie ze wszyscy przyklejamy na prawej/lewej tylnej bocznej szybie/szybce.

Oczywiscie naklejka nie byłaby obowiazkowa :)

A wiadomo ze nia ma to jak spotkac sie z kims face to face i zagadac :) --> nieraz przez forum nie ma jak opisac tego co chce sie powiedziec :P

Przecież forum to jak społeczność :)

Co Wy na to ? Czekam na opinie :P

Jak sie Wam nie spodoba to spoko :P

Opublikowano
Niech zarząd się wypowie w tej sprawie (mam nadzieje że pozytywnie) i coś się zaprojektuje dyskretnego , w końcu Klub jest Klubem a urzytkownicy mogą się identyfikować bez żadnej straty dla BKP :D Świetna sprawa zobaczyć inne autko z naklejką oznaczającą że kierujący jest kolegą z forum :cool2:
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

kazdy członek ( nie USER ) Forum dostal na dzien dobry nakladki na rejestracje. Takich nakładek nie mozna nigdzie kupic wiec to tez znak rozpoznawczy.

Ja akurat niechcialbym naklejac jakis naklejek i szpecic auta , chyba ze na jakis zlot zalozyc jednorazowo to tak.

A tak poza tym to powinno byc tak - kazdy wlascicilem BMW to nasz brat i nie wazne czy jest na forum czy nie to mozna pogadac i wymienic doswiadczeniami. Nie wszyscy co maja BECIE maja neta ale wiedze mogą miec bogata .

podro dla Was chłopaki

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
Jestem od kilku lat na forum cro.pl a identyfikowaliśmy się podkoszulkami z logo cro.pl oraz naklejkami z tyłu na aucie , tak było w chorwacji ale czy coś się zmieniło to nie wiem bo ostatnie wakacje pauzowałem
Opublikowano
kazdy członek ( nie USER ) Forum dostal na dzien dobry nakladki na rejestracje. Takich nakładek nie mozna nigdzie kupic wiec to tez znak rozpoznawczy.

Ja akurat niechcialbym naklejac jakis naklejek i szpecic auta , chyba ze na jakis zlot zalozyc jednorazowo to tak.

A tak poza tym to powinno byc tak - kazdy wlascicilem BMW to nasz brat i nie wazne czy jest na forum czy nie to mozna pogadac i wymienic doswiadczeniami. Nie wszyscy co maja BECIE maja neta ale wiedze mogą miec bogata .

podro dla Was chłopaki

Świete słowa , ja jak widze że kotoś z BMW ma problem na drodze to i tak się zatrzymuję i pytam czy wszystko OK a w razie czego służę pomocą - co do naklejek , nienawidzę obklejać auta :mrgreen: w/g mnie liczy sie to ,że tu sobie pomagamy i na drodze również - żadna naklejka czy podkładka tego nie zastąpi

Opublikowano
Świete słowa , ja jak widze że kotoś z BMW ma problem na drodze to i tak się zatrzymuję i pytam czy wszystko OK a w razie czego służę pomocą - co do naklejek , nienawidzę obklejać auta Mr. Green w/g mnie liczy sie to ,że tu sobie pomagamy i na drodze również - żadna naklejka czy podkładka tego nie zastąpi

Właśnie. Ja tam nie potrzebuję żadnych naklejek :roll2: Dla mnie identyfikatorem jest znaczek na klapie bądź masce :D

Opublikowano
Ja wiem...takie małe naklejki w krztałcie logo klubu, naklejone na przednich błotnikach (jak w ferrari) mogły by (dla nie których i na niektórych sam.) fajnie wyglądać? :wink:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • Moderatorzy
Opublikowano
Zastanawiam się tylko po co tak kombinować...

Zapraszam tutaj: http://www.bmw-klub.pl/bmwklub/zapiszsie.html i naklejki, podkładki itd dostaniecie...

oczywiście w zamian za 'niewielką' donację :lol:

Po 1) 40 PLN na rok to chyba nie jest zbyt wiele?

Po 2) Nikt nikogo nie zmusza.

Po 3) Jakieś 80% z tych 40 PLN idzie do Niemiec na autoryzację w BCE, a reszta na koperty, znaczki, utrzymanie konta w banku itd, więc BMW Klub Polska raczej koksów na tym nie robi...

Zamykam żeby uniknąć niepotrzebnych dyskusji (zwłaszcza osób które kompletnie nie mają pojęcia o czym mówią). Jak ktoś chce się czegoś na powyższy temat dowiedzieć zapraszam na priv.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.