Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-- :D zalożyłem dosłownie przed chwilą strum. do układu wydechowego ciut głośniej ale panowie jest czym teraz jechać jak to wchodzi w obroty --malina :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
A nie jest to przypadkiem chwilowe pseudo-zauroczenie po założeniu czegoś nowego ? Ja nie wierze w strumienice ........
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
-- '''chopie'' to nie zauroki to hula ,lepiej odprowadza spaliny,czuje że jest mocniejsza to nie pierwsze moje autko wiem co mówię'''-2000. km już na magnetyzerach ,trzeba próbować żeby sie dowiedzieć, wszystko z magnetyz. sie też sprawdza-polecam ,PZM robił testy --pozytywnie sie ustosunkował, najpierw przez pół roku czytałem o wszystkim dość dużo a teraz realizuję w praktyce-nawet auto lepiej pali i mniej ajeżdżę na LPG, spaliny czystsze niż z benz. z katem---pozdro dla ferajny ze śmigłem z przodu i z tyłu :D :arrow: :D
Opublikowano
---''kocur'' pytasz czy glośniej może na pierwszych trzech biegach przy 'bucie' o jakąś jedną dziesiątą :arrow: -pozdro dla śmigłowiczów ''''':arrow:
Opublikowano
Też tak miałem jak wywaliłem katy,auto nie do poznania.Jak jezdzisz przez pewien czas na zamulonych katalizatorach to jest taki uczucie po ich usunięciu.Wstawiłem zwykłe rurki,gadałem z gościem z KSR powiedział że wszystkie te wynalazki,strumiennice to jedna wielka kupa.
Opublikowano
''losiu'' co to KSR? :roll: -nie wstawia sie rurek bo grzmi w aucie skoro nie strumiennicę to przepływowy tłumik-czytam na ten temat --uwaga na mechaników lubią wywalic ''kata'' i rurkować oczywiście za kasę a ''kata' sprzedają gościom za 200 PLN i topia z niej platynę :arrow: :arrow: :arrow: -pozdro [biało-niebiescy]
Opublikowano
--'losiu' czysta ciekawość jeśli możesz po ile odsprzedałeś? '''' katy'''' pozdro :arrow:
Opublikowano
Ja wywaliłem kata i wstawiłem rurki - wcale nie jest głośno - mit jak stąd do tybetu :mad2:
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
"""kis"" dzięki ja dostałem 70 pln i za resztę mech. wstawił strumiennicę , pozdro dla śmigieł""""" :D :D :D