Skocz do zawartości

Czy fotele fotele i kanapa od E32 podejdą do E34?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie:) od kilku miesiecy "choruje" nato zeby miec skóre w aucie:) . Wertując:) allegro napotkałem na kilka ciekawych ogłoszeń w sprawie spezedacy skóżanych foteli ale z modelu E32 i stad moje pytanie czy podejdą fotele i tylnia kanapa? a jak tak czy są wymagane jakieś przeróbki i jaka byłaby ich cena ,czekam na odowiedzi pozdrawiam:)
Opublikowano
upalacz --ciekaw jestem ile dałeś za fotele --odpisz?!-chcę zrobić dokładnie to samo-pozdro
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

oo...ciekawy temat...a moze ktos wie czy od e32 podejdzie tylna kanapa do e34 touring?..i wlasnie..co ze skladanym oparciem? moze bedzie pasowac srodek od e39 touring?..ktos juz cos takiego przerobil?

pozdr.

jesli posiadles kobiete swoich marzen to o pozostalych marzeniach mozesz smialo zapomniec...

http://img01.picoodle.com/img/img01/7/2/9/f_podpism_5d496cc.jpg

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=92490

Opublikowano
:) jeszcze nie kupiłem,ale zauwazylem ze ceny sa znacznie atrakcyjniesze!! i stan foteli lepszy:) ale teraz lece do stanow na wakcje i jak wroce to odrazu sie za jakimis fotelikami rozglądne:)
Opublikowano
oo...ciekawy temat...a moze ktos wie czy od e32 podejdzie tylna kanapa do e34 touring?..i wlasnie..co ze skladanym oparciem? moze bedzie pasowac srodek od e39 touring?..ktos juz cos takiego przerobil?

pozdr.

do kombi pasuje tylko tylne oparcie od kombi, od E 34 do E34.

o żadnych innych podmiankach możesz zapomnić, chyba, że lubisz rzeźbić, ale w tym przypadku będzie to strata czasu.