Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ziomki co jest grane troche szukalem ale malo wiem. temperatura na zegarze jest luxsio i rosnie odpowiednio,wiem ze potroszeczku ucieka plyn bo nie ma podkladki jednej na wezu do vanosa. raz mi sie juz zapowietrzyl. dzis pije se browca z koleszko w srodku i se mysle nagrzeje troche trampki a tu 'motyla noga' zimne jak dodam gazu gorace ze reki nie utrzymam cisne do orlena po plyn zerkam do zbiorniczka w chlodnicy no jest plyn gdzies chyba na minimum dolalem prawie 1L do ponad troche max i dalej zonk czy to mozliwe ze przy takiej ilosci moze sie zapowietrzyc??? :cry2:
Kierowco jeszcze dyszka zajrzyjmy smierci w oczy !!
Opublikowano
:oops: a i jeszcze jedno jak dozucic foto swojej pszczuleczki w profilu? wpisz adres emblematu?? z czym to sie je? :oops: :modlitwa:
Opublikowano

na początek - jak pijesz browary, to potem nie jedziesz samochodem :8)

poza tym sam sobie odpowiedziałeś - trzeba odpowietrzyć układ chłodzenia i tyle

co do zdjęcia, to zależy skąd to zdjęcie - najlepiej umiwścić je na jakimś serwerze hostingowym np. imageshack i tak jak napisałeś (instrukcja powinna być gdzieś na forum)

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
dzieks koleszko ale jeden to dla zdrowotnosci :twisted2: dobra ide odpowietrzac . jeszcze raz dzieki za rade.
Opublikowano
niestety panowie zla szok peknieta obudowa termostatu !! pytanie czy z kazdego silnika 24v czy to z vanosem czy nie lub ruzny rocznik bedzie pasowac czy szukac z identycznego ???? :modlitwa:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie krzycz, uspokój się hehehe

Zerknij na www.realoem.com/bmw - zobacz silniki i porównaj numery części - będziesz miał pewność :) Ja myślę, że pasują.

Kai
Opublikowano
:cool2: wyszlo szydlo z worka obudowa cala ktos kiedys urwal jedna z 4 srub tejze obudowy i polowa zostala w glowicy wiec bez majstra sie nieobejdzie :cry2:
Opublikowano
Niedawno zmieniałem termostat i oczywiście mechanik chciał uratować mój portfel sprawdził obudowę i powiedział że będzie ok stara bo stara ale może wytrzyma . Tia wytrzymała 2 godziny :duh: . Założył nową i oczywiście za mocno dokręcił jedną ze śrub i zonk . Oczywiście wymienił gratis na drugą .To taka mała dygresja na temat wkładania używki . Niektóre elementy trzeba po prostu wymienić na nowe takie życie . Ja mam już spokój przynajmniej z tym . :cool2:
Opublikowano

jakis czas temu tez wymienialem termostat i przy dokrecaniu chrup i po obudowie choc sila jeszcze byla znikoma. Wiec tez sie pod tym podpisuje aby wymieniac razem z obudowa (termostat 25pln obudowa 60pln) a i jeszcze czerwonym silikonem pociagnalem co by na 100% wycieki wyeliminowac.

:hand:

Dobre auto nie jest zle...