Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się podoba, tylko klimy manualnej brak nie ma :?

Może to Individual.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

kolorek bomba,uwielbiam niestandartowe kolory szczególnie ten brązowawy (troche podobny do nowego avensisa) i stalowoszary

mniodek

i ten tez jest supcio :mrgreen:

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano

ej tam ................mnieten kolor bardziej si epodoba niz te takie zielone ciemne, lub granatowe.........a kupujac urzywane auto w sumieeni ma co wybrzydzac w kolorach .........tylko sie przebiera w stanie tech. auta

a numery na klapie bagarznika sa zainstalowane LIGOWooooo :norty:

Opublikowano
Opublikowano
a mi się tam i tamten śliwkowy i tamten seledynowy podobają, ta seledynowa Wam się nie podoba bo jest na czarnych kołach :) - jakby ją na alu przystroił i ładnie umył to też śliczna :). A w tej śliwkowej to ta manual kilma to pasuje..... okropnie - wszystko full wypas elektronik a tu taka klima :D
Opublikowano

Ja mam taki sam kolor auta ( Violet) i cieszę sie z tego że jest właśnie niestandartowy. Dodatkowo mam jeszce elementy tapicerki dobrane w kolorze wrzosowym , co super się komponujez całością.

Na początku jak widziałem swoją na fotkach to nie zabardzo mi sie podobała, ale jak przyjechałem na miejsce a potem ja umyłem po trasie, wypolerowałem lakier to zmieniłem zdanie. To tyle

Pozdrawiam

Opublikowano

Hahah :wink: wygląda na to że tylko Tobie sie ten kolor nie podoba :lol:

Jak dla mnie jest ekstra, bardzo mi sie podoba, a z tą jasną tapicerką auto jest poprostu zajeżyste :mrgreen:

Jeżeli chodzi ten jasny seledyn to na żywo całkiem nieźle to wygląda, o ile dobrze sobie przypominam to jeździ taka e39 po Tarnowie :wink:

Opublikowano
ta "wisienka" to całkiem ładna, z chromowanymi felami to już wogóle zabójczo by wyglądała :D ale ten seledonowy to hmm... no nie pasuje do tego auta

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano
przepraszam jesli kogos urazilem tym stwierdzeniem ze ten kolor jest paskudny :mad2:

Spoko, nie potrzebnie aż tak sie tym przejąłeś. Przecież każdy może swoje zdanie, a kolor to rzecz indywidalna :8)

Pozdróweczka