Skocz do zawartości

Ile to może kosztować ? E36 zawieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie mam problem z zawieszeniem tzn są luzy na kołach przednich i stuka mi jak jadę po wybojach jak myslicie ile to może kosztować praz co musiałbym sprzwdzić (jakie części) ? mechanik nie patrząc cna zawieszenie powiedział że 1000 zł

jak myślicie dobra cena ?

dzieki za odpowiedź

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano

Wg mnie od 10zł. do 3000 zł. :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted:

... wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

:lol: mysle ze 2000 bedzie lepsza cena dla mechanika :)

Mrówa - skad mamy widziec ile powinienes/powinnas zaplacic za naprawe skoro nie wiemy co jest nie tak .... dokladnie ktore czesci sa zuzyte :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

8) Dobry mechanik, który nie patrzy na części i wie co należy wymienić i za ile...

Ja bym zmienił mechanika :wink:

pzdr

titto

rekin jest mój... po 10 latach ponownie :)
Opublikowano
części koncówki drążka nie wiem jak wahacze czy da się wymienić tylko same tuleje to napewno a co jeszcze nie wiem nie jestem mechanikiem mam zamiar się wybrać do innego mechanika bo ten mi wygląda na czarodzieja :) sorry panowie ale nie znam się na zawieszeniu wogóle. np ile kosztuje wymiana popychaczy hydraulicznych oraz cena tych popychaczy ?

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano

Hej.

Przedewszystkim to znajdź sobie uczciwego mechanika :wink: wiem że trudno o takich ale ... można ich znaleźć.

ceny cześci nie są jakieś koszmarnie wysokie ale jak robisz całe zawieszenie to sie uskłada;)

końcówka drążka ok. 90 PLN

sworzeń wachacza krótki ok. 90 PLN

sworzeń wachacza długi ok. 50 PLN

silentblok wachacza przedniego - komplet 2 szt. ok 80 PLN

wachacz ok. 350 PLN

są to ceny części orientacyjne i mówimy tutaj o wyrobach markowych firm: FEBI, LEMFORDER, ATE - te firmy dostarczają elementy dla BMW,

z drugiej strony zawsze możesz zapytać w ASO BMW o ceny tych elementów bo moga być zbliżone a czasami nawet tańsze...

Oczywiście możesz też poszukać tańszych elementów innych firm ( są nawet o 50 % tańsze ) tylko pytanie czy warto.... bo jakością z pewnością ustępują tym droższym :wink:

Pozdrawiam.