Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:roll: Jak zwykle mam problem jak wiadomo e36 316 niema tylniej wycieraczki ok.Ale nie o to chodzi mam problem poniewaz nadmuch na tylnią szybę mi nie dziła juz sprawdzane byly kabelki powod nieznany moze ktos moglby mi pomoc :modlitwa:

:mad2: Chlop mi zyc nie daje a tak juz bylo od poczatku :duh:

Opublikowano
Nie tylko w E36 nie ma nadmuchu na tylną szybę a co najwyżej na dole tylnej szyby są wyloty którymi powietrze opuszcza kabinę owiewając tylną szybę. Tam nie ma się co zepsuć a jeśli nie działa ogrzewanie i chłop się na tym nie zna to musisz jechac do elektryka bo albo są wszystkie ścieżki uszkodzone albo wyłacznik zepsuty, albo przekaźnik albo przewód uszkodzony. Jedyne co dośc łatwo sprawdzic to bezpiecznik.
Opublikowano
:roll: Jak zwykle mam problem jak wiadomo e36 316 niema tylniej wycieraczki ok.Ale nie o to chodzi mam problem poniewaz nadmuch na tylnią szybę mi nie dziła juz sprawdzane byly kabelki powod nieznany moze ktos moglby mi pomoc :modlitwa:

:mad2: Chlop mi zyc nie daje a tak juz bylo od poczatku :duh:

w zadnym sedanie nie ma tylnej wycieraczki nie zaleznie czy to 316,318,320,czy 325 a z compaktach zdaje sie we wszystkich sa

Opublikowano
:D Bardzo dziekuje az se ta stronke wydrukuje zeby pokazac mojemu chlopowi jak to on sie zna na bmw tak tez myslalam ze niema zadnego nadmuchu ale co sie bede klocic z chlopem a najlepsze to to ze sam jest elektrykiem :duh: co za d.. ze sie nie skapł.
Opublikowano
a ja uważam że w E36 jest nadmuch na tylną szybe i moge sie o zgrzewke browara założyć :!: :!: :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Niestety Kujon nie ma. Jest tylko wylot powietrza z kabiny na dole tylnej szyby a potem powietrze opuszcza auto otworami w bagażniku po bokach pod zderzakiem (tymi samymi klapkami co uchylają się przy zamykaniu drzwi aby wyrównac ciśnienie). A piwo zostaw sobie na weekend bo szkoda staracić:)
Opublikowano

Kujon ma racje - bo w JEGO E36 jest nadmuch - ma przeciez cabrio, a w tej wersji byl nadmuch

wiec wlasciwie racje macie obydwaj ;)

Opublikowano
No tak faktycznie mozna to tak ując ale najpierw to trzeba mieć SZYBĘ a nie kawałek folii plastikowej:)

punkt dla kolegi ;)

Opublikowano
no widzę że mądre z was bestie i doszliście bez żadnych podpowiedzi :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif