Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę wstawić silnik do szyberdachu zamiast korby.

Czy ktoś się orientuje jak wyglądają podłaczenia kostki jakie muszę mieć aby to zadziałało? Wygrzebałem jakiś pęk kostek z podsufitki, nie wem tylko czy mam właściwe (jedna na 6 druga na chyba na 2 piny, i jeszcze ze dwie po 2 piny).

Czy potrzebne są jakieś dodatkowe czujniki żeby działało domykanie?

Opublikowano

witaj nie potrzebujesz absolutnie nic ja już mam to za sobą więc wystarczy ci kompletny silnik z przekażnikiem i możesz śmiało podłączać

ps.jedyne co będzie ci napewno potrzebne to ten kawałek podsufitki w którym miałeś korbkę teraz tam będzie przełącznik a poza tym instalacja była już przystosowana wpiołem wtyczkę i wszystko chodzi okey

Powodzenia

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano

czemu Instalacja????

przecież w podsufitce koło lusterka jest gotowa instalacja a w nogach u kierowcy jest przekaźnik więc jaka instalacja???? tam już wszystko jest tylko się wpinać i śmigać

pozdro

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano
witaj nie potrzebujesz absolutnie nic ja już mam to za sobą więc wystarczy ci kompletny silnik z przekażnikiem i możesz śmiało podłączać

ps.jedyne co będzie ci napewno potrzebne to ten kawałek podsufitki w którym miałeś korbkę teraz tam będzie przełącznik a poza tym instalacja była już przystosowana wpiołem wtyczkę i wszystko chodzi okey

Powodzenia

Miejmy nadzieję że w e34 jest tak samo. Czasem w tym kawałku podufitki obok pstryczka do dachu jest jeszcze takie prostokątne cuś szczególnie w e32, czy to jest od alarmu?