Skocz do zawartości

Co sadzicie o tym radiu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktos mial stycznosc z tym radyjkiem?? chce kupic nowe radio i to wydaje mi sie interesujace a mialem juz kilka radyjek jvc i zawsze bylem z nich zadowolony co o nim sadzicie? chyba ze ktos ma jakies inne propozycje..

http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=1423

Opublikowano
jedna podstawowa zecz jak dlamnie regulacja glosnosci tylko i wylacznie galka zadne przyciski
Opublikowano
radio na wysokim poziomie
Opublikowano
  • Autor
czyli generalnie radio warte jest tej ceny? bo w gre wchodzi tylko nowe i nie powiem lubie w radiu bajery a to ma np dotykowy panel i potwierdzenia wyboru milym kobiecym glosem :wink:
Opublikowano
W radiu za taka cene trudno sie juz do czegos przyczepic.. wiadomo bajerow ma to od groma, ale .... i tak muzyke gra taka sama jak radio za 500zl :)
Opublikowano
w tej cenie juz bym wybral Alpine. Nie ma dotykocyh wyswietlaczy ale bajerow tyle ze bez ksiazki do radia nie podchodz.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
  • Autor
chinczyk nie przesadzajmy w radiu za 500zl nie ma takich procesorow jak w tym... wkoncu ta cena z czegos sie bierze :wink: a o alpine tez myslalem i chyba popatrze jeszcze na jakies fajne alpinki...
Opublikowano
jakoś JVC nie jest dla mnie autorytetem ... chociaz ostatnio firma poczynila podobno duze postepy - musze posluchac kilku modeli , to cos powiem na ten temat...