Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde, to jest mieszaniec paru aut :) Od BMW, przez hondę, VW do toyoty :)

I tak pewnie topowa wersja będzie miała silnik 1,6 i... koniec.

Kai
Opublikowano

"Klasyczna limuzyna o nazwie BS6 będzie miała swoją premierę w Bonn, a pochodzi z zakładów spółki joint-venture utworzonej w Chinach z BMW."

TO MA WSPOLNEGO Z BMW...ZRESZTA STYLISTYKE TEZ PODOBNA...

CO DO SILNIKOW TO RADZE POCZYTAC NA STRONIE PRODUCENTA ZANIM SIE KTOKOLWIEK WYPOWIE O TYM 1.6

Opublikowano
I to coś ma konkurować z BMW?? :lol: :lol:
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Zobaczycie za kilka lat, Chiny to jest tygrys który się dopiero budzi.

Popatrzcie jaka naiwna jest polityka koncernów europejskich, niby protestują, niby są oburzeni ale nie zjednoczą się w proteście bo kazdy naiwnie liczy,że coś uszczknie dla siebie z tego tortu. Fakt to jest niewyobrażalnie ogromny rynek zbytu, ale im się to nie uda. Chiny to inna mentalność, inne filozofia życia i postępowania i żeby nie wiem jak ustępowali i szli Chinczykom na ręke to osiągną tylko tyle na ile im pozwolą Chińczycy. Niestety...

BMW i bassety to moja miłość
Opublikowano

A ja powiem szczerze, że jeśli miałby się zastanawiać na kupnem jakiegoś samochodu (pomijając oczywiście BMW :D), to skusiłbym się na taką propozycję.

Samochód wygląda bardzo ładnie, ciekawe jak będzie z silnikiem... :8)

Opublikowano
Brzydszy od BMW nie jest. Jakość pewnie trochę gorsza ale ceną na 100% nadrobi.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Siedziałem ostatnio w nowym chińskim aucie - dam jedną radę - dużo,dużo,dużo "zapachowych choinek do wnętrza" - straszny smród! Jakość czysto chińska.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

wizualnie bardzo mi sie podoba ale ciekawe jak to bedzie chodzilo i jak bedzie z awaryjnowscia i Servisem ??? a czesci ?? hmm

Tych koreanskich MERCEDESow S klasee czylio Deawoo Chairman jezdzi bardzo malo , chyba z 3 widzialem w zyciu .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

PRZYPOMNIJCIE SOBIE JAKĄ KIEDYŚ SKOŚNOOCY PRODUKOWALI TANDETNĄ ODZIEŻ.Teraz cła antydumpingowe,bo jakość się BARDZO poprawiła.A co z elektroniką?Podróby przewyższają jakością oryginały,a o cenie nie wspomnę.Pewnie i tak kiedys będzie z samochodami.I bardzo dobrze.Przecież europejskie koncerny przesadzają z cenami zarówno nowych samochodów jak i z cenami części zamiennych.Ostatnio w salonie BM w Katowicach zapytałem o ozdobne ,srebrne listwy na wewnętrzne progi do mojej E36.Są po dwie na stronę.Gość ze sklepu podałmi cenę 150zł i to nie za komplet,ale za sztukę.Naklejane listwy o długości po 30cm każda za 600zeta.Chyba ich pokręciło.I własnie takie sytuacje mnie wkurzają.A więc kupię chińskie,jeśli tylko będą.

Może kitajce wprowadzą trochę normalności z cenami.Hej !!!! :lol:

Opublikowano

http://autochiny.pl/images/stories/grudzien2006/kopie/autochiny_BMW_vs_BYD.JPG

To można tak sobie naśladować innych w taki sposób ? Czy np wzory samochodów nie są patentowane ?

Opublikowano
Generalnie ma ten sam styl co BMW - koreański. Jeżeli będzie dużo tańsze i podobnie awaryjne (oryginał wiadomo - ma więcej psującej się elektroniki) i do tego gorzej wykonane to i tak cena przeważy.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Duzo ludzi kupuje BMW dla marki wiec chinski odpowiednik wydaje mi sie ze nie bedzie miał polotu u nabywcow.
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
Być może poza Chinami średni (patrz np. Ssangyong :D), ale w samych Chinach, myślę że osiągnie sukces. Nie należy zapominać, że tam rynek samochodowy jest ogromny i rozwija się bardzo szybko.