Skocz do zawartości

Nowa tylna klapa a przełożenie znaczka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chce kupić nową tylna klape aby pozbyć się oryginalnej lotki.... Znalazłem bardzo ładna klape w moim kolorze (delphin metalic) za kilka groszy lecz jest ona ze znaczkiem 318, moje pytanie brzmi czy da sie elegancko przelożyć moj stary znaczek 320i ze starej klapy aby nic nie uszkodzić i wszytsko trzymało sie jak nalezy i oryginalnie :) ??
...nieważnie dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Opublikowano
Witam, chce kupić nową tylna klape aby pozbyć się oryginalnej lotki.... Znalazłem bardzo ładna klape w moim kolorze (delphin metalic) za kilka groszy lecz jest ona ze znaczkiem 318, moje pytanie brzmi czy da sie elegancko przelożyć moj stary znaczek 320i ze starej klapy aby nic nie uszkodzić i wszytsko trzymało sie jak nalezy i oryginalnie :) ??
Jesli znalazłeś klape która odcieniem nie różni się od reszty autka to pogratulować, znaczkiem się nie martw - bez problemu sciągniesz.
Opublikowano

sadze ze znaczek trzyma sie tylko na klej( w zasadzie tasme taka piankowa klejaca) bo jakby zrobili go na uchwyty to nie mozna by jejeg zdjac ( bo reki nie wsdzimy do srodka)

a wiec sposob na odklejanie wszelkiego rodzaju naklejek, znaczkow jest taki ze bierzemy jakas nagrzewnice9 moze byc reczna-typu suszarka,) nagrzewamy to wszytsko goracym powietrzem( z tem[peratura nei przesadzmy) i jak sie nagrzeje ten klej to spokojnie zejdzie-doslownie klej robi sie mieciutki i zdejmjemy bez klopotu znaczek.

Opublikowano
Jeżeli znaczek jest przyklejony (tak sądzę) bez żadnych problemów ściągniesz go przy pomocy np: nici dentystycznej, dratwy, zawijasz sobie ją na palce i wykonujesz ruchy góra/dół :wink: :mrgreen: .

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Zdejmij znaczek i jeździj bez niego.

Ja tak mam od zawsze... klapa wygląda ładniej, a z tyłu nie wiedzą co mam pod maską. :8)

http://i3.photobucket.com/albums/y100/kabaty/Dsc00102.jpg

Śnieżnobiała Księżniczka Monachijka... :]

Opublikowano

Tak klapa ma identyczny odcień :), zdjąć OK ale czy bedzie sie trzymać na tej starej taśmie... znaczek chce mieć bo lubie oryginał :mrgreen:

aha, czy klapa w sedanie jest taka sama jak coupe ?

...nieważnie dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...