Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!!

Poszukuje do kupienia BMW 525 TDS kombi rocznik 97' lub 98'. Co sadzicie o tym aucie??

http://allegro.pl/show_item.php?item=149093897

Czy jest moze ktos z Krakowa kto moglby ewentualnie ten samochod obejrzec poniewaz ja jestem z Bydgoszczy i chcialbym wiedziec czy oplaca sie jechac. Pozdrawiam

Edytowane przez Loka_ap
Opublikowano

Kilka zim i bedzie fajnie szpachla pekac tam gdzie byly znaczki bmw na masce i na klapie :?

To jest jakis handlarz na innej aukcji ma 318tds z 98r z przebiegiem 135000km heh. A przebiegu tego 535tds (niema pomylki - przeczytajcie opis) niepodal bo pewnie jescze nie skrecil z 300tkm.

Bardzo ładny i dobrze wyposażony egzemplarz BMW 535 TDS kombi.
:)

Spasowanie elementow z przodu jest bardzo dobre jak orginalne, tylko mi niepasuje prawy blotnik jego odcien i szpara jest wieksza niz w lewym - moze to o czyms swiadczyc.

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

Opublikowano

na oko ładna . ALe tak juz inni mowili szpachla na masce i klapie . To moze swiadczyc o tym ze bylo cos nie tak . Radio tez ma nieorginalne , wstawiona przejsciowka .

Jedno co mi sie podoba bardzo to kołpaki . Ladnie wygladaja

i ten przebieg ??? nie wiadomo jaki ?

ja jutro jade po 530d z 2001 roku i ma 200tys wiec ta bedzie miala napewno z 300 tys

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

Moim zdanie BMW było walnięte. Świadczy o tym szpachlowana maska i prawy błotnik.

Wydaje mi się, że również był robiony - nie jest do końca dobrze spasowany z maską z przodu i tak jak zauważył mek jest większa szpara między prawym błotnikiem a maską.

Polecam Ci, żebyś rozejrzał się w Niemczech za samochodem

np. http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&id=11111111236223845

Powodzenia w poszukiwaniach :cool2:

Opublikowano

Dla mnie to autko jest podejrzane. Na dodatek zapewne ma przejechane magiczne 120 000 :lol: Jeśli już chcesz się w nie pakować to bardzo dokałdnie je sprawdź najlepiej z jakimś dobrym mechanikiem.

Pozdrawiam

Opublikowano
A ile wedlug Was powiniennem zaplaciec za ladna bemke 525 TDS kombi 97' 98' w dobrym stanie, poniewaz ceny niektorych samochodow znaczaco sie roznia ??
Opublikowano

no ze tak powiem to ja za swoja dalem ok 27 000 z tym ze byla juz zarejestrowana i jest na lepszym "wypasie" niz ta na zdjeciu.

Moim zdanie BMW było walnięte. Świadczy o tym szpachlowana maska i prawy błotnik.

Wydaje mi się, że również był robiony - nie jest do końca dobrze spasowany z maską z przodu i tak jak zauważył mek jest większa szpara między prawym błotnikiem a maską.

Polecam Ci, żebyś rozejrzał się w Niemczech za samochodem

np. http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&id=11111111236223845

Powodzenia w poszukiwaniach :cool2:

No w tej co podałeś to mnie ta kierwonica nie zabardzo podchodzi, no i fotele zwykłe...

Opublikowano

Moja nie jest tak odpicowana.Ma oryginalny lakier i przebieg .wygląda tak jak powinna wyglądać mająć 9 lat..Ma bogatsze wyposażenie i różni się tym że jeszcze długo nie będzie kosztować 22tys.zł.

z bólem muszę ją sprzedać, ale za nin.28 tys.

Powodzenia w szukaniu perełki.

Pozdrawiam aris
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A ile wedlug Was powiniennem zaplaciec za ladna bemke 525 TDS kombi 97' 98' w dobrym stanie, poniewaz ceny niektorych samochodow znaczaco sie roznia ??

znajomy ma do sprzedania BMW e39 kombi w td z 98roku,koloru ciemny zielen,na ful wypasie ( sorry,bez skory ) autko od poczatku ,regularnie serwisowane w salonie,warsztacie BMW "Ekris" w Utrechcie z ksiazka serwisowa po dzien dzisiejszy,absolutnie bezwypadkowa,srodek,jak z fabryki,

Cena : 3200euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przebieg : 470 TYSIECY!!!!!!!!!!!! - ORGINALNY :mrgreen:

W sumie to sam sie zastanawiam nad nia,bo jest PIEKNA!!!!