Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podkreslam ze szyszon nie jest pelnoprawnym forumowiczem-bylo to juz dawno temu

Prosze Cie rozwin swoja mysl bo nie zrozumialem :shock: moze mnie z kims mylisz?No i co to ma do tematu :shock:

Opublikowano
no madroscia to on nie grzeszy :duh: ale to byla raczej m3 bo przy tych kapciach zwykly samochod raczej by tak nie mielil :twisted2:
Opublikowano
szpera tam siedzi nie ma 2 zdań :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

czy się nawciagał nie wiem, ale powiem wam szanowni koledzy ze na wschodzie chyba trochę inaczej pojmują zadawanie szyku. nie chcę jednocześnie nikogo obrazić, ale dziwi mnie (a przynajmniej jest dla mnie niezrozumiały) fakt istnienia w internecie zdjęć i filmików na których kobiety średniej urody zagrzebują się jakimiś fajnymi samochodami w blocie, lub chociażby tutaj zaprezentowany "okaz".

kiedyś (właściwie zupełnie niedawno), jak jeszcze czynnie jeździłem jedośladami, dowiedziałem się jakie obyczaje panują na zlotach motocyklowych odbywających się poza naszymi wschodnimi granicami. na przykład zamiast naszej krajowej konkurencji polegającej na rzucie wałem od junaka, tam obejmuje się w pasie świnkę, i nią ciska jak najdalej...

omg :duh:

Opublikowano
Felgi od E46 M3, samochod to E36 325i. A kierowca to Rosjanin.

Może Rosjanin, ale na występach w Rumunii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.