Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak długo schnie zaprawka lakiernicza i po jakim czasie mozna ja przetrzeć papierem ? Chodzi mi o uzupełnianie rys na lakierze

( jakiś frajer porysował mi auto , niech mu łapy powykręca)

Opublikowano
mi dwa lata temu wyskoczyl taki malolat na dach i troche zniszczyl ale mialem szczescie ze siedzialem z kumplem w drugim samochodzie obok i udalo mi sie go zlapac,policja zrobila reszte i kase wracal za mechanika
BMW 320 E36
Opublikowano
Jak długo schnie zaprawka lakiernicza i po jakim czasie mozna ja przetrzeć papierem ? Chodzi mi o uzupełnianie rys na lakierze

( jakiś frajer porysował mi auto , niech mu łapy powykręca)

Dzis też ktoś mi pożałował mojej buni i musial wyrazić swoja patologie i przerysował mi błotnik. Jak go znajde a mam nadzieje ze tak bo juz ustalilem nagrode za wskazanie sprawcy to mu nogi połame :8) jak zobacze tez jakiegos palanta ktory robi takie cos w innym aucie to zrobie to samo jakby to bylo moje.

Co najlepiej z tym zrobić? Samemu kredką kombinować czy lakiernik lepiej ?

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
Chyba jakas moda ostatnio bo dzisiaj nabawilem sie dwoch rys jedna na masce a druga na klapie. Co im przeszkadzalo to auto???? Skur****ny
Opublikowano
LUDZISKA-kolega sie pyta o schniecie zaprawki a nie kto komu auto porysowal? I nie tylko beemki szpeca rysami ale cytryny takze.
te gusta conducir? BMW
  • 3 lata później...
Opublikowano
ja takie rysy uzupełniałem"zaostrzonym patyczkiem" i poźniej by długo nie czekac suszarką grzałem i tak kilka do kilkanastu razy i prawie sladu niema :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

zaostrzony patyczek i jak mi kolega polecil lakier do paznokci. dobrze odtluscic ryse i jazda:)

niestety mojej Beaty tez pozalowali....klapa, caly bok i maska....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

podepnę się do tematu, jeśli można: mam w (kupionym zresztą kilka dni temu) E46 rysę na jednych drzwiach pod listwą boczną, ok. 10cm długości. rysa do podkładu. nie chcę tego sam robić, bo tylko zrobię gorzej niż było :) może mógłbym to olać, ale chciałbym mieć wszystko zrobione na tip top :8) czy znacie jakąś firmę w woj. śląskim albo małopolskim gdzie naprawią mi to naprawdę porządnie? chodzi mi o to by:

- nie było śladu po rysie

- nie zeszło z pierwszym deszczem

- było zrobione trwale i na długo

nie musi być tanio, raczej chodzi mi o to żeby było solidnie (ale jeśli znacie orientacyjny koszt takiej zabawy to chętnie go poznam) :8)