Skocz do zawartości

silnik - od ktorego roku M50 w e-34 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano
witam panów. mam 525I 24V (bez Vanosa). mam taki problem - przy dojeździe do świateł gdy wrzuciłem na luz miałem do tej pory podtrzymanie obrotów ok. 1000 po zarzymaniu obroty schodziły do ok. 750. teraz coś jej odbiło i nie ma tego podtrzymania. podmieniałem krokowy, czujnik na przepustnicy i nic. nikt nie potrafi mi pomoc. zostaje mi przepływomierz - mam BOSHA 4- pinowy. nie moge nigdzie dostać takiego. może Wy mi pomożecie??????????? :(
Opublikowano
witam panów. mam 525I 24V (bez Vanosa). mam taki problem - przy dojeździe do świateł gdy wrzuciłem na luz miałem do tej pory podtrzymanie obrotów ok. 1000 po zarzymaniu obroty schodziły do ok. 750. teraz coś jej odbiło i nie ma tego podtrzymania. podmieniałem krokowy, czujnik na przepustnicy i nic. nikt nie potrafi mi pomoc. zostaje mi przepływomierz - mam BOSHA 4- pinowy. nie moge nigdzie dostać takiego. może Wy mi pomożecie??????????? :(

To moze byc cos z ciegnem od pedalu gazu.

pozdrawiam

Opublikowano
Chodzi Ci przyjacielu o linke gazu????? patrzyłem. niby wszystko raczej dobrze. wszystkie cięgła itp przy przepustnicy pracują i sa. nadal nie wiem co jej jest. chyba ją sprzedam w [BAD] :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
M50 od 1990r., a od któregoś miesiąca 1991r. M50 z Vanosem (chyba od października).
Kai