Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed wakacjami na takim malym zlocie samochodow tuningowanych w Myslecinku kolo Bydgoszczy slyszalem ze sceny jakis kawalek Hip hopowy z tekstem o BMW. Pamietam tylko pare slow: ....nie jeden mial by chec na X5..... ......rekina nastepca.......

To slowa calkowicie wyrwane z kontekstu al etylko to mi zostalo w glowie. Zna moze ktos jakis taki kawalek. Z gory dzieki

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Ale to byl caly kawalem tylko o BMW ( chyba ) :) Zaraz sciagne ta paktofonike ale to ni ebylo to bo akurat ta grupe bym poznal, ale dzieki :) czekam na inne kawalki ktore moge sciagnac i sprawdzic
Opublikowano
polecam: Adamek "Bawara" - dobry tekst :8)

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
sporo jest kawalków z BMW np.........

:wink:

http://bmwboys.prv.pl/ :mrgreen: .

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

nmwboys to jest przegiecie :)

Ale i tak nie znalazlem tego co szukalem, jednak dzieki za pomoc. Pozdro

Opublikowano

Ja to gdzies mam na kompie

Ten kawąłek był puszcany w Toruniu

Rap BMW :8)

cos tam było "i bez dwóch zdan mozesz spotkac tu mnóstwo pieknych panj panuje tutaj atmosfera wesoła zlot BMW chyle czoła :mrgreen:

Opublikowano
Ja to gdzies mam na kompie

Ten kawąłek był puszcany w Toruniu

Rap BMW :8)

cos tam było "i bez dwóch zdan mozesz spotkac tu mnóstwo pieknych panj panuje tutaj atmosfera wesoła zlot BMW chyle czoła :mrgreen:

O to mi chyba chodzi :) ale mnie zaskoczyles bo juz tracilem nadzieje :) jak mozesz poszukac i podeslac na maila to bede wdzieczny :dance:

[email protected] albo na priv jak pojdzie

Opublikowano
Kawalek jest dokladnie ten ktorego szukalem. Wielkie dzieki :)
Opublikowano

a moze to znacie, 2pac i snoop w pisence 2 of america most wanted

i snoop spiewa

THink a goota black beema, but my dreams only...

a pozatym pac zginal w 750, e38

Opublikowano
nie paktofonika czas jezeli juz cos tylko Fokus - Czas ( czyli koles z PFKCompany czyli dawnej Paktofoniki )

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

Opublikowano
nie paktofonika czas jezeli juz cos tylko Fokus - Czas ( czyli koles z PFKCompany czyli dawnej Paktofoniki )

jak już cos to PFK Kompany a nie Company :lol:

Nordschleife... 20,8km w 9:38s
Opublikowano

Hartacze - BMW (Powiedz mi malenka czy mnie kochasz, powiedz mi czy kochasz moje BMW ;] )

Liroy w jakims kawalku mial : ch** Ci do tego ze beemka a nie trabant w mym garazu stoi, wiem ze to Cie boli ale mnie to p****** ; ]

Opublikowano

Liroy - Kołysanka dla przyjaciół

ale o bmw jest tylko chwilke ale ogolnie kawalek niesie sensowny przekaz ( mimo iz nie przepadam za HH ) :)

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.