Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przy obrotach powyżej 2000 coś mi cały czas szumi, czy to w liczniku? trochę to jest denerwujące, może mi ktoś podowiedzieć co to takiego.
Opublikowano
A mozesz cos wiecej napisac na temat tych szumow? Tzn jak one sie objawiaja czy po dodaniu lekko gazu cos ci caly czas szumi a jak puscic to przestaje czy jak bo u mnie tez mam jakies szumy tak na 4 i 5 biegu i nie wiem co to jest jak dodam lekko gazu to szumi a jak puszcze to przestaje i przy mocniejszym naduszeniu takze. I do dzisiaj nie wiem co to jest czy to tylny most czy dyfer a moze cos innego. Nie wiem do kogo z tym podjechac aby wydal jednakowa i zarazem trafna decyzje :?: :?: :?: Moze mo ktos pomoze :?: :?:

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
jak chcesz zorientowac sie czy szumi most to wyjmij na jakis czas tylna kanape - na pewno uslyszysz jak bedzie cos nie tak - szumiec moze tez skrzynia - no ale to juz bardzo dobrze slychac :) bo masz ja praktycznie przy sobie ;)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Nie zle sie wyraziłem jest to takie cykanie ktore słychac w zegarach jak tylko rusze to takie cykanie szum z prawej strony mysle,ze to moze byc obrotomerz albo moze ten ekonomizer na dole na postoju tego nie ma pojawia sie jak tylko rusze i juz cały czas nasila sie to przy dodaniu gazu (jak przyspieszam )

Opublikowano
szumiec moze tylko wiatr, takze moze w upały tak wisco pracuje?????

Nasuwa mi sie taka piosenka """Morza szum , ptaków spiew, dzika plaża pośród drzew.,, śialalalalala . żart. Sprawdz jak masz szyber dach, może uszczelka , A może wlaot ci sie nie zamyka od nawiewu i jak ruszasz to szumii. :roll: :wink: :lol:

Opublikowano
Nie zle sie wyraziłem jest to takie cykanie ktore słychac w zegarach jak tylko rusze to takie cykanie szum z prawej strony mysle,ze to moze byc obrotomerz albo moze ten ekonomizer na dole na postoju tego nie ma pojawia sie jak tylko rusze i juz cały czas nasila sie to przy dodaniu gazu (jak przyspieszam )

a no to juz wiem co to za cykanie - u mnie tez cyka - niestety nie wiem co - zalozylem dobre audio do samochodu i juz nic nie slysze :) a fakt faktem jak nie mialem radia to dostawalem atakow jak zaczynalo cykac :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

• 8 miesięcy temu...