Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Klubowiczów

Muszę kupić kable zapłonowe(wysokiego napięcia )do mojej BMW 318is.

Znalazłem na neciekable firmy JANMOR w dobrej cenie, czy ktoś może używał kabli tej firmy?? Proszę o Odp

BMW RZĄDZI

Opublikowano
jak niska wg ciebie cena jest dobra?? janmory z tego co wiem kosztuja kolo 550-600pln i nie spotkalem sie z dobra opinia na ich temat. Wiem natomiast ze uklady zaplonowe ngk sa bardzo dobre i moge ci polecic. cena 530 mysle ze jest dobra. pozdrawiam
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Cena na allegro tych kabli to 300.00 zł więc się zastanawiam czy to nie jakaś ściema.

No nic muszę pogadać ze sprzedającym, zobaczyć towar i pogadać z mechaniorem

Dzięki za konkretną odpowiedz

Opublikowano
a ja ci polecam swiece i kable NGK przetestowane na kilku autach...naprawde troche drozej ale duzzzo lepiej :) a na naszych bunaich nie wolno oszczedzac pamietaj :naughty:
Opublikowano
Cena na allegro tych kabli to 300.00 zł więc się zastanawiam czy to nie jakaś ściema.

No nic muszę pogadać ze sprzedającym, zobaczyć towar i pogadać z mechaniorem

Dzięki za konkretną odpowiedz

Kilka tygodni temu na alledrogo kupiłem kabelki do swojej 318 z silnikiem M43 za 170zł.

Po wymianie kabelków przestał strzelać na gazie i pracuje równiutko.

Wykonanie bardzo solidne i widać, że to nie podróba.

Oto link do sprzedającego:

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=543727

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano

Janmory są intensywnie reklamowane, niedrogie, ale z tą ichnią jakością to różnie bywa :naughty: Jak z Fiatami sprzed 5 lat....

Gdy się trafiło na dobry egzemplarz to było OK, ale mogła się trafić padaczka.

Mój mechanik gdy widzi kable Janmor w (nielicznych) autach (przypadkowych) klientów, nie tych którzy się u niego stale naprawiają, to tylko przewraca oczami. :roll: :roll: :roll: i ręce załamuje.

Na Allegro można kupić kable NGK w znośnych cenach - moje 6 cylindrów dostało ostatnio takie okablowanie za 425 PLN. W zestawie z plastikową listwą mocującą kable do głowicy.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
ja mam Janmory i jestem zadowolony - zaplacilem cos prawie 120pln + swiece ngk. Jak na razie nie ma problemu.
Buch teściową w klatkę piersiową ;)
Opublikowano

Witajcie.

przeglądam wasze wypowiedzi i włos mi się na głowie jeży KABLE ZAPŁONOWE ZA 425-600 zł :!: :jawdrop: Czy one są złote :?: czy platynowe :?:

Opublikowano

Witam.

Ja ostatni kupilem NGK - 348 zl kpl w zestawie z plastikową listwą tylko do 318 m40 od kolegi stones1, z tego co wiem to prowadzi sklep. Bardzo szybka wysylka.

Opublikowano
Witajcie.

przeglądam wasze wypowiedzi i włos mi się na głowie jeży KABLE ZAPŁONOWE ZA 425-600 zł :!: :jawdrop: Czy one są złote :?: czy platynowe :?:

nie wiem czy sa zlote ale wiem ze sa za drogie............ :roll: jak na kable do 16 letniej buni, ktorej stanowia 1/10 wartosci...........

co do poprzedniej wypowiedzi, to kupiles do m40 a tu sie rozchodzi o nieszczesne m42.... :(

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!