Skocz do zawartości

G31 540d 2023 opinie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Uchowała sie w kolekcji bo to jest 30jahre. Niestety wada twgo auta jest zawieszenie competition co przeoczyłem kupując ją. Jest twardsza od porsche 997.2 turbo s.

Mniejsze felgi zamontowałem i duuuzo wyższe opony ale nie wiele to zmieniło...

Screenshot_20260926_125615_Gallery.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Kupuj jak jeszcze sa. Genialne auto. Awarii brak.

• Woytas, przecież ty się na tym kompletnie nie znasz, piszesz takie głupoty jakie gdzieś na necie wyczytałeś/zobaczyles. Po cholere sie wypowiadasz w tym temacie. Robisz z siebie po prostu idiote na ty

• Żal tylko pierwszych dwóch pozycji, reszta 99% bezużyteczna.

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Moderatorzy
12 godzin temu, s0nar napisał(a):

Pisałem przecież (ceramiczna powłoka na instrumentach sterowania) 🙂 Może źle to ująłem, bo patrzyłem an rozkodowany VIN po angielsku (S4U1 Ceramic application, control elements). Ale chodziło mi właśnie o to powłokę, która zupełnie zmienia i wygląd samych przycisków i odczucia przy ich dotykaniu 🙂 W BMW to powinien być standard.

Ceramiczną powłokę sam sobie zrobiłem na piano black i przyciski na tunelu środkowym, zanim wrapa drewnianego zrobiłem. Niektóre ceramiczne z ceramiki przyciski chyba można z aliexpres zamówić.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 26.09.2026 o 00:27, s0nar napisał(a):

Pisałem przecież (ceramiczna powłoka na instrumentach sterowania) 🙂 Może źle to ująłem, bo patrzyłem an rozkodowany VIN po angielsku (S4U1 Ceramic application, control elements). Ale chodziło mi właśnie o to powłokę, która zupełnie zmienia i wygląd samych przycisków i odczucia przy ich dotykaniu 🙂 W BMW to powinien być standard.

Ceramika na sterowaniu to co innego niż galwanizowane przyciski.

Galwanizowane przyciski to od szyb np. a w 7 na kierownicy również.

Ceramika to gałka od głośności, klimatyzacji, idrive, wybierak biegów - coś co później zmieniło się na Crystal Clarity jako opcja i też tym samym ceramika przestała być dostępna.