Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !!

Zapewnie wiecie że od niedawna (no już może z 2 miesiące - no może nie) jestem właścicielem BMW. Chciałbym sobie przed zimą wymienić z przodu tarcze i klocki ale nie wiem gdzie u siebie w mieście to kupię. Chodzi mi oczywiście o konkretne podzespoły typu BREMBO, ATE. Wiem że moge cos takiego na gieldzie samochodowej dostac ale do niedzieli jeszcze kilka dni :).

Orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu kupie takie rzeczy ? Tylko nie piszecie Inchape BMW Wrocław :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
www.auto-zatoka.com.pl

www.sklep.intercars.com.pl

www.fota.pl

www.elit.pl

Mało ?? haha

www.auto-zatoka.com.pl --> ceny maja jak za czesci do promu kosmicznego

www.sklep.intercars.com.pl --> Warszawa

www.fota.pl --> Gdynia

www.elit.pl - Warszawa

A co dużo ?? haha

Wiesz olejus jakby mi chodziło o sklepy w Polsce lub sklepy Internetowe czy Allegro to bym sobie sam znalazl. Ja szukam sklepu w ktorym przed zakupem pomacam te klocki i tarcze :)

Temat narazie zawieszam bo tarcze okzaly sie rzeskie :P

Opublikowano
Na giełdzie samochodowej w niedziele we Wrocławiu a w sobotę w Lubinie sprzedaje taki facet i kobietą, i oni maja dosyć spory sklep motoryzacyjny na komandorskiej w tym niebieskim budynku.To jest między Areną a AE.
Opublikowano
Wiesz olejus jakby mi chodziło o sklepy w Polsce lub sklepy Internetowe czy Allegro to bym sobie sam znalazl. Ja szukam sklepu w ktorym przed zakupem pomacam te klocki i tarcze

Są to sklepy w Polsce ale każdy z nich ma oddział we Wrocławiu możesz przyjechać dotknąć i dopiero kupić.

ELIT

Wrocław 53-015

Al. Karkonoska 45

Tel.: (0-71) 794-63-80, 794-63-81

Fax: 794-63-82

Auto-Zatoka

Wrocław, ul. Świętokrzyska 32 A

tel. (071) 321-14-54.

tel. (071) 321-53-15.

Intercars

Kod pocztowy: 50-541

Miasto: Wrocław