Skocz do zawartości

Ambient lighting w trybie sport m60i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wciskajac tryb sport wszystkie ambienty przechodzą na czerwony, natomiast te podswietlajace szklany dach, w plecach tylnych foteli (komforty), podswietlajace stopy i schowki w drzwiach zmieniaja sie na niebieski (czemu wszystkie nie na czerwono??‍♂️??). W innych trybach jest spójnie (ekopro na turkus wsio i w komforcie wsio w jednym kolorze). Jak u Was?

Opublikowano

Sprawdziłem, również jak u ciebie.

nie wiem tylko co masz na myśli pisząc o podświetlanych siedzeniach?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Roberto1 napisał(a):

Sprawdziłem, również jak u ciebie.

nie wiem tylko co masz na myśli pisząc o podświetlanych siedzeniach?

W komfortach, jest w plecach taka listwa swietlna ledowa. Ona chyba wchodzi z jakims pakietem. Dzieki za odpowiedz!

Opublikowano

Też to zauważyłem i to jest wkurzające, bo chciałbym jeździć na sport individual z innym kolorem niż niebieskim.. 

Opublikowano

Bo tryb SPORT włącza kolorystykę zgodną z logo M, a tym logo są kolory czerwone i niebieskie ?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, buster12 napisał(a):

Bo tryb SPORT włącza kolorystykę zgodną z logo M, a tym logo są kolory czerwone i niebieskie ?

No racja!?

Opublikowano

Czasem szukacie odpowiedzi trochę za daleko ?

18 godzin temu, Marchall napisał(a):

W komfortach, jest w plecach taka listwa swietlna ledowa. Ona chyba wchodzi z jakims pakietem. Dzieki za odpowiedz!

To mamy tylko w Skylounge (wtedy mamy i podświetlany dach i właśnie te listewki).

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że w fotelach M tego nie ma niestety.

Btw myślałem, że Logo M przy łączeniu oparcia z zagłówkiem jest podświetlane ale chyba się myliłem.

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, Roberto1 napisał(a):

Czyli wychodzi na to, że w fotelach M tego nie ma niestety.

Btw myślałem, że Logo M przy łączeniu oparcia z zagłówkiem jest podświetlane ale chyba się myliłem.

W x5m tak, w cywilach nie

Opublikowano

Podświetlany emblemat w zagłówkach dotyczy wyłącznie prawdziwych wersji M. Wszystkie cywilne Mxx/Mxxx mają tylko czarny/ślepy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.10.2025 o 21:54, Marchall napisał(a):

Hej, wciskajac tryb sport wszystkie ambienty przechodzą na czerwony, natomiast te podswietlajace szklany dach, w plecach tylnych foteli (komforty), podswietlajace stopy i schowki w drzwiach zmieniaja sie na niebieski (czemu wszystkie nie na czerwono??‍♂️??). W innych trybach jest spójnie (ekopro na turkus wsio i w komforcie wsio w jednym kolorze). Jak u Was?

Da radę to wyłączyć i ustawić w trybie sport. Normalne ambiente 

IMG_4417.jpeg

Opublikowano

Ale w palecie nie ma czerwonego vide M