Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

od 24.bm zainstalowana u mnie aplikacja nie aktualizuje zakładki "przejazdów", "ostatnia jazda", " wszystkie jazdy".  Wszystkie inne elementy tej aplikacji działają poprawnie. Niestety żadne dotychczasowe działania z mojej strony (reset telefonu, wylogowanie powtórne zalogowanie do aplikacji) nie zmieniły sytuacji. Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?

A.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Albo samo przejdzie albo spróbuj reset idrive, wygląda na jakiś globalny problem.

Opublikowano
5 godzin temu, A145 napisał(a):

Cześć,

od 24.bm zainstalowana u mnie aplikacja nie aktualizuje zakładki "przejazdów", "ostatnia jazda", " wszystkie jazdy".  Wszystkie inne elementy tej aplikacji działają poprawnie. Niestety żadne dotychczasowe działania z mojej strony (reset telefonu, wylogowanie powtórne zalogowanie do aplikacji) nie zmieniły sytuacji. Może ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?

A.

Poza resetem idrive w aucie. Upewnij się że masz odznaczona na maksa politykę prywatności w aucie, inaczej ta funkcja nie będzie działać.

No i nie wiem jak z kontami, jeśli w apce masz swoje konto a w aucie jeździsz na “gość” to też chyba efekt będziesz jak piszesz.

Opublikowano

4 godziny temu, czesiek25 napisał(a):

Poza resetem idrive w aucie. Upewnij się że masz odznaczona na maksa politykę prywatności w aucie, inaczej ta funkcja nie będzie działać.

No i nie wiem jak z kontami, jeśli w apce masz swoje konto a w aucie jeździsz na “gość” to też chyba efekt będziesz jak piszesz.

Dzięki. Problem polega na tym, że apkę mam odo dawna (2017) dotychczas wszystko było OK . Nie pamiętam czy w tym dniu była jakaś aktualizacja. Może to to. Jak sprawdzić politykę prywatności? W aucie nie jeżdżę jako gość.

A.

Opublikowano

Wszystko miałem i mam włączone resetowałem ID- żadnego efektu. Dzięki za pomoc i szybką reakcję. Może naprawi się samo😁. Jak nie podjadę do ASO.

pozdro.A.