Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Ja osobiście nie widzę nic złego w tym żeby kupić dobry używany samochód,  oczywiście zawsze można go sprawdzić w ASO 

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Zadziwiająca jest ta cena kiedy za 20d/30i trzeba położyć pod 200 w tym roczniku 😮

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Slepy10 napisał(a):

Witam 

Ja osobiście nie widzę nic złego w tym żeby kupić dobry używany samochód,  oczywiście zawsze można go sprawdzić w ASO 

Elektryk to inna bajka.Ty myslisz że dlaczego nie ciągną do Nas tych aut z Zachodu?

Pozdrawiam

Edytowane przez jacekmury1
Dopisek
Opublikowano

Witam 

Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś IX,  mam w pracy darmowe ładowarki w domu fotowoltaike itd. Oczywiście obawiam się używki,  bo koszty naprawy są potężne, dlatego pytam was co o tym sądzicie,  na zdjęciach wygląda ciekawie,  

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cena  kusi wiem ale jest spore ryzyko bo można popłynąć. 

Poukładaj sobie wszystko w głowie ,kup raport weż auto do aso zobaczysz co wyjdzie.

Cena szalenie atrakcyjna.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Ale pierwszy właściciel oszczędził na paliwkuuuuuuuu.. żeby walizkę pieniędzy oddać na utratę wartości, pewnie leasing czy wynajem ale już to sobie na nim z pewnością odbili.
Elektryków praktycznie nie trzeba serwisować to wiele z aso się nie dowiecie heh. Autobaza też ma wypisy z aso, złóż reklamację jeśli raportzaso Cię nie satysfakcjonuje.
Może nie tylko skupiać się na raportach, ale podjechać z autem też do jakiegoś serwisu elektryków żeby ocenili baterię itd., a może w aso też potrafią?
Największa utrata wartości chyba już nastąpiła więc nic tylko "brać wybierać decydować i niczego nie żałować". 🥳

Edytowane przez Markok
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

warto się zapoznać

Myślę, że nie bez powodu spalinowe są sporo droższe niż elektryki

• Dziękuję 1
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW