Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe jak to wyjaśnić

pewnie to wszystko dlatego, że jest jeszcze za młody na prawdziwego fana motoryzacji .... :norty:

poza tym pewnie jest nieodpowiedzialny ..... no ciekawe, czy na tej podstawie i jemu zabiorą prawko jak Dzidkowi

... z resztą pewnie tematu do rana i tak nie będzie :lol:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

ale dlaczego nie bedzie? chyba tego nie rozumiem?

Kubica najpierw pokazal po co sa stworzone takie maszyny jak BMW (bo przeciez mogli je produkowac jako przednionapedowe,tylko po co ???) a pozniej tylko maly relax przed wyscigiem lub nawet "zwyciezki okrzyk radosci" po ukonczonym wyscigu. nie ma co ukrywac ze tylny naped przoduje w samochodach i wygrywa konkurencje w damskich przednich napedach a jest tego przykladem FORMULA 1

Opublikowano
Ja proponuje żeby BMW KLUB POLSKA, wystosowało do Kubicy, oficjalne ostrzeżenie , ponieważ psuje wizerunek marki :twisted2: a jak to nie pomoże to zwrócić się do Kononowicza, on WSZYSTKO zlikwiduje :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

powiem ci kujon'ie ze twoja pierwsza propozycja jest jak najbardziej realna. teraz mam nadzieje ze BKP stanie na glowie i cos zrobi bo palenie gumy przez BMW to nie jest najlepszym wizerunkiem tej marki !

jak tak mozna promowac marke BMW ?

Opublikowano (edytowane)

on palil gume... zlooo... i jeszcze raz: zlooo... dlaczego jeszcze nikt sie nie wypowiedzial jakie to smarzenie kapci jest bardzo niebezpieczne, nieodpowiedzialne etc.? osobiscie uwazam ze palenie gumy to nic zlego pod warunkiem ze nie robimy tego na srodku drogi czy przystanku autobusowym... dlaczego nie mialo by byc palenia gumy na zlotach/spotach? wystarczy do tego odpowiednie miejsce i moze to byc bardzo fajna zabawa i wszyscy moga sie przy tym dobrze bawic... osobiscie wolalbym tak pozbyc sie zimowek/letniakow niz oddac jest przy zmianie...

tak na marginesie to z checia chcialbym sie przejechac tym M5 z Robertem :twisted2:

Edytowane przez Mateusz_S1

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano
on palil gume... zlooo... i jeszcze raz: zlooo... dlaczego jeszcze nikt sie nie wypowiedzial jakie to smarzenie kapci jest bardzo niebezpieczne, nieodpowiedzialne etc.? osobiscie uwazam ze palenie gumy to nic zlego pod warunkiem ze nie robimy tego na srodku drogi czy przystanku autobusowym... dlaczego nie mialo by byc palenia gumy na zlotach/spotach? wystarczy do tego odpowiednie miejsce i moze to byc bardzo fajna zabawa i wszyscy moga sie przy tym dobrze bawic... osobiscie wolalbym tak pozbyc sie zimowek/letniakow niz oddac jest przy zmianie...

Kubica pali gumę bo widocznie umie,a BKP widocznie jeszcze nie doszło do tej strony w instrukcji obsługi :wink: :wink: :wink:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

nie , no jak tak mozesz mowic o BKP ? nie popieramy na forum nawet lekkiego spalenia opony w czasie ruszania ze swiatel wiec napewno nie takie bandyckie wybryki jakie pokaazl nam Kubica.A kolega Kujon powinien otrzymac ostrzezenie za swoja nie zgodna z regulaminem wypowiedz...

Opublikowano

ale ta drobna różnica jak widać umyka niektórym forumowiczom, Jednak uwaga o sytuacji na zlotach jest jak najbardziej na miejscu :D

Tylko czy kolegom chodzi o palenie gumy dla samego palenia? Bo chyba o takie coś jest spór!? Nie wyczytałem nigdzie żeby Kubica palił w ten sposób gumę, a w czasie jady na torze puścić dym to co innego i nie zauważyłem żeby BKP był czemuś takiemu przeciwny... a jaranie kapcia jako sztuka dla sztuki... nie wiem co w tym fajnego :?:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Zaraz sypnę ostrzeżeniami bez względu na kolegów czy nie i bez wnikania w sens postów. Bezsensowne palenie gumy stojąc w miejscu przez 12 godzin (parz Mr. Dzidek) to nie to samo co utylizacja podczas driftu czy obrót bolidem lub inną wyscigówką.

Nadużywanie nazwy BKP w waszym wydaniu bardzo mi sie nie podoba :nienie:

Opublikowano
Zaraz sypnę ostrzeżeniami bez względu na kolegów czy nie i bez wnikania w sens postów. Bezsensowne palenie gumy stojąc w miejscu przez 12 godzin (parz Mr. Dzidek) to nie to samo co utylizacja podczas driftu czy obrót bolidem lub inną wyscigówką.

Nadużywanie nazwy BKP w waszym wydaniu bardzo mi sie nie podoba :nienie:

a co to znaczy "nadużywanie"? i czy za to także są ostrzeżenia? np. kolega Szamil ma w podpisie "POLAKOM GRATULUJEMY BMW KLUB POLSKA" - za to też ostrzeżenie? - jednemu z klubowiczów to się spodobało!

Pytam bo w regulaminie nic na ten temat nie ma - może poza pkt I ppkt 17 :mrgreen: - więc dobrze byłoby wiedzieć na przyszłość...

a karanie bez wnikania w sens to jawne nadużycie władzy... nie o takie Polskie walczyłem i ja się sprzeciwiam stanowczo!!! :wink:

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

ee tam gumy pali... nie stał w miejscu przez pół dnia, nie zapaskudził żadnej ulicy... ot, zrobił mały show. widziałem w telewizji jak przypalił gumy wyścigówką (choroba, nie pamiętam gdzie, chyba Monaco, ale niech mnie ktoś poprawi jak wie) i "bączków" było więcej niż na wideo w podanym linku. pokazały to wszystkie stacjie tv w wiadomościach, i wszyscy sie cieszyli że Polak w F2 (czy już F1...) i tak dalej. a takie niewinne puszczanie dymka, to nic w porównaniu do tego co robią co niektórzy, i zamieszczają potem filmiki na necie...

PS: bardzo przepraszam za nieścisłości w mojej wypowiedzi (chodzi o historię startów naszego rodaka w F1). jest sobota, szare komórki mają wolne. jeśli ktoś ma w domu szklaną kulę, i wie już o jakie wydarzenia mi chodziło, to może sobie postawić piwko :wink:

pozdr

Opublikowano
Lagadula w takim razie skasuj moje posty, które miały charakter żartu

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
Ja osobiscie nie wiem czemu według was nie mozna palic gumy???Rozumiem ze nie można na publicznej drodze i nadodatek w miescie ale gdzieś poza miastem jest jakiś placyk to czemu nie, nie rozumiem tego tak wogule każdy lubi co innego jeden palić gume, drugi drift a jeszcze trzeci lubi sie pośćigać.
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
Wyscig,czy jazda bokiem,drift w miejscu gdzie nikomu nie zagrazamy jest ok.Wiec pewnie BkP nie ma nic do takich zabaw,chodzi tu o bezsensowne katowanie auta,ukrecanie osiek,styl zycia "mam bmw to codzienie pale kapcia".Skoro Bkp jest takie straszne po co z nimi sie bawicie?macie do dyspozycji wiele for gdzie zycie kreci sie tylko obok palania kapcia.
Opublikowano
Jak ktos zaraz tego nie zamknie, to... sam to zrobie. :evil:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Jak ktos zaraz tego nie zamknie, to... sam to zrobie. :evil:

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.