Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.04.2025 o 14:28, klurg napisał(a):

Ciekawy jestem co zdecydował kolega, który założył ten wątek. Temat żyje swoim życiem 🙂 . W praktyce, jak w większości przypadków chodzi o kasę.

Bardzo dziękuję za tak aktywną dyskusje. Po przeczytaniu waszych opinii jestem zdecydowany w 90% na G serie. Wciąż jestem w trakcie poszukiwań, a ostateczną decyzję podejmę po świętach jak wrócę z urlopu.

Wstawiona wcześniej przeze mnie biała 530i była malowana z dwóch stron i sprzedający nie przekonuje... Jest kilka egzemplarzy g31 520d z przebiegiem około 100tys km, jest jedna f11 lci 520d z przebiegiem 65tys km także jest teoretycznie z czego wybierać.

Odnośnie tak komentowanego budżetu oczywistym jest, że za G serie trzeba wyłożyć więcej, nie oczekuje, że za budżet f11 lci kupię super g31.

Nie jest to moje pierwsze Bmw i wiem, że lepiej jest kupić zadbany egzemplarz i utrzymywać ten stan jak ratować i reanimować dana jednostkę.

Opublikowano

Te 65k przebigu w F11 nie koniecznie jest gwarantem nowości i niezawodności. Sam kupiłem auto które stało większość życia, i niestety kilka tulei, przednie łożyska, uszczelniacze, uszczelki chlodnic itp były i tak do zrobienia. Nie przez przebieg a przez najzwyklejszy wpływ czasu na wszelkie klamoty. Polecam celować w pewny przebieg ok 150k. + faktury serwisowe 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Troszke sami sobie przeczycie, piszecie ze g30 to uh ah a tu dalej ze sa auta g... o warte. To jak? 200tys to juz jest g30 g... warte? Zajechane? Niby jak? 

Opublikowano
5 godzin temu, czekeusz napisał(a):

Bardzo dziękuję za tak aktywną dyskusje. Po przeczytaniu waszych opinii jestem zdecydowany w 90% na G serie. Wciąż jestem w trakcie poszukiwań, a ostateczną decyzję podejmę po świętach jak wrócę z urlopu.

Wstawiona wcześniej przeze mnie biała 530i była malowana z dwóch stron i sprzedający nie przekonuje... Jest kilka egzemplarzy g31 520d z przebiegiem około 100tys km, jest jedna f11 lci 520d z przebiegiem 65tys km także jest teoretycznie z czego wybierać.

Odnośnie tak komentowanego budżetu oczywistym jest, że za G serie trzeba wyłożyć więcej, nie oczekuje, że za budżet f11 lci kupię super g31.

Nie jest to moje pierwsze Bmw i wiem, że lepiej jest kupić zadbany egzemplarz i utrzymywać ten stan jak ratować i reanimować dana jednostkę.

Nie mówiłem, że malowana.

Biały kolor dobrze widać jak jest malowany, ciężko go dopasować.