Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, po obejrzeniu kliku filmów na youtube, mam zagwozdkę: (X5 2024 40i)

AR - obraz z przedniej kamery wyświetla mi się tylko przez około 5-10 sekund podczas uruchomionej bmw nawigacji - tylko przy skręcie, zawracniu et,

Nie mogę na stałe włączyć obrazu z kamery na liczniku.

W menu „wyświetlacza” nie mam możliwości wyboru AR, mam content, mapa, etc.

Posiadam pakiet innowacji, kamery 360 

Czy tak to powinna działać?

Pozdrawiam

Kamil

Opublikowano

U mnie, gdy wybieram AR w ustawieniach wyświetlacza 'content', obraz z kamery wyświetla się cały czas. Dodatkowo AR uruchamiana się w pewnych momentach działania nawigacji fabrycznej.

• Lubię to 1
Opublikowano
10 godzin temu, Latek_Witkacy napisał(a):

Panowie, po obejrzeniu kliku filmów na youtube, mam zagwozdkę: (X5 2024 40i)

AR - obraz z przedniej kamery wyświetla mi się tylko przez około 5-10 sekund podczas uruchomionej bmw nawigacji - tylko przy skręcie, zawracniu et,

Nie mogę na stałe włączyć obrazu z kamery na liczniku.

W menu „wyświetlacza” nie mam możliwości wyboru AR, mam content, mapa, etc.

Posiadam pakiet innowacji, kamery 360 

Czy tak to powinna działać?

Pozdrawiam

Kamil

Znajomy miał u siebie to samo, jakiś błąd w oprogramowaniu. Przy okazji ostatniej wizyty w ASO mu to poprawili i teraz może wyświetlać AR w trybie ciągłym, niezależnie od nawigacji.

• Dziękuję 1
Opublikowano

@Latek_Witkacy piszesz o menu wyświetlacza, czy mówisz o ustawieniach z dużego ekranu? AR się uruchamia przyciskami na kierownicy. Miałem problem z doszukaniem się tego w użyczonym egzemplarzu testowym, bo szukałem w ustawieniach wyświetlaczy, a nie właśnie funkcjami kierownicy wielofunkcyjnej.

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...