Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w mojej F30 2014r lampy przednie które niestety nie nadają się już do użytku, nie są oryginalne ktoś kiedyś wsadził jakiś zamiennik.

Stąd mam kilka pytań.

1. Wie ktoś jak z Vinu sprawdzić jakie lampy były oryginalnie? Próbowałem rozkodować ale pokazuje wszystko prócz lamp.

2. Czy jak miałem najzwyklejsze H7 to podejdzie xenon bez jakiś przeróbek? (w sensie plug and play)? I tak samo na odwrót z xenona na h7 czy w podobie.

3. Jakie polecacie lampy? Słyszałem coś o depo i sonax, ma ktoś i poleca? Można jakieś fotki jak to wygląda na aucie?  

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

1. Podaj VIN

2. Nie

3. Oryginalne/oryginalne po regeneracji. Depo to śmietnik a sonax produkuje kosmetyki do aut.

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Randall napisał(a):

1. Podaj VIN

2. Nie

3. Oryginalne/oryginalne po regeneracji. Depo to śmietnik a sonax produkuje kosmetyki do aut.

Tutaj win WBA3C1C56EK113574

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Auto z USA, więc po VIN nie dobieraj lamp bo dobierzesz do USA. Zwykłe reflektory masz.

• Moderatorzy
Opublikowano

Wszystko wygląda lepiej od zwykłych ale tak jak napisał Randall, Depo to szmelc - raz dałem się porobić w e91, nawet nie dało się tych lamp ustawić...

spacer.png

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tak, masz fabrycznie reflektory halogenowe H7.