Skocz do zawartości

Zmiana z zderzaka w G22 na M4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję informacji czy da się zmienić zderzak w m440i na ten z M4? 

Czy ktoś zna temat? Czy pasuje bez problemu? 

Opublikowano

Błotniki są na pewno poszerzone więc to nie ma prawa pasować.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak dobrze poszukasz to są zestawy dedykowane do g22 https://forzaaa.com/products/m4-body-kit-with-hood-and-fender-for-bmw-g22

Jeśli natomist wahasz się czy taki zabieg jest aby na pewno słuszny możesz jeszcze rozważyć wymianę samej atrapy chłodnicy na te z wersji LCI z poziomym użebrowaniem.

Opublikowano
10 minut temu, adiki napisał(a):

Jak dobrze poszukasz to są zestawy dedykowane do g22 https://forzaaa.com/products/m4-body-kit-with-hood-and-fender-for-bmw-g22

Jeśli natomist wahasz się czy taki zabieg jest aby na pewno słuszny możesz jeszcze rozważyć wymianę samej atrapy chłodnicy na te z wersji LCI z poziomym użebrowaniem.

Masz może nr części grilla z M440 LCI? Jeśli pasuje do pre-LCI to chętnie bym wymienił.

Opublikowano

To czy pasuje raczej nikt na świecie jeszcze nie sprawdzał, nie widziałem takiego info.

A co do numeru części - źródło części to i tak raczej tylko ASO, więc OtoMoto -> VIN od polifta ? 

Tylko że pytałem ostatnio to nie ma dostępności.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
6 godzin temu, darkdancerr napisał(a):

Masz może nr części grilla z M440 LCI? Jeśli pasuje do pre-LCI to chętnie bym wymienił.

Nie wiem czy są oficjalnie części BMW do takich podmian, w każdym razie widziałem że ludzie zaczeli robić takie modyfikacje, pewnie na customowych częciach.
image.thumb.png.c41cc6826370ec11cdda0917a60f89bd.png

Opublikowano

ja przywaliłem ptaka w weekend grillem i trochę się uszczerbił wiec pewnie wymienię na ten z M4 - są na allegro zamienniki. 

• 5 miesięcy temu...