Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

nie wiem dlaczego ale mam ciagly problem z logowaniem sie na forum - za kazdym razem musze podawac uzytkownika i haslo mimo ze zaznaczam zeby logowalo mnie automatyczne ...

mysle ze sprawa jest zwiazana z tym ze uzywam INTERNET EXPLORERA w werzji 7 - wczesniej mialem 6 i opere i bylo wszystko ok.

probowalem juz ten problem rozwiazac na 100 sposobow i nic nie przynosi efektu. jeden z moich kolegow ma ten sam problem i tez kozysta z explorera 7

jak mozna ten problem rozwiazac ? jakies pomysły ? moze to problem z serwerem ?

Opublikowano

ale to nie jest rozwiazanie - to tak jakbys pojechal do mechanika z niedzialajacymi chamulcami - a on by odpowiedzial zebys jezdzil tylko pod gore bo wtedy nie bedziesz musial chamowac :mrgreen:

ie 7 ma wiele udogodnien i moim zdaniem jest duzo lepszy od 6 - poza tym logowaniem ... dodatkowo zeby zainstalowac 6 musze instalowac system , bo 7 sie wgryza tak w system ze potem 6 pokazuje caly czas ze mam zainstalowana nowsza wersjie i sie nie instaluje :mad2:

Opublikowano

ie 7 to porazka. jaka masz wersje pl? ja mam ang ale pewnie taka sam jak pl. logowac sie moge automatycznie po wpisaniu g pojawia sie moj nick a potem haslo. ale jak ona dlugo dziala, chcieli sie upodobnic do opery ale im sie to nie udalo. chcialem wrocic do ie 6 ale sie jakos nie da nie wiem czemu.

moim zdaniem opera jest najlepsza, blokuje wyskakujace okienka i wogle od kad mam opere to zadnego wirusa nie zlapalem np przez bledne wpisnaie adresu strony co mi sie czesto w ie 6 zadarzalo.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
witam!

nie wiem dlaczego ale mam ciagly problem z logowaniem sie na forum - za kazdym razem musze podawac uzytkownika i haslo mimo ze zaznaczam zeby logowalo mnie automatyczne ...

mysle ze sprawa jest zwiazana z tym ze uzywam INTERNET EXPLORERA w werzji 7 - wczesniej mialem 6 i opere i bylo wszystko ok.

probowalem juz ten problem rozwiazac na 100 sposobow i nic nie przynosi efektu. jeden z moich kolegow ma ten sam problem i tez kozysta z explorera 7

jak mozna ten problem rozwiazac ? jakies pomysły ? moze to problem z serwerem ?

Z tego co wiem to jest jeszcze wersja beta więc dlatego są problemy ale moge się mylić :wink:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Dzisiaj odinstalowałem IE7 wersja Niemiecka.

Dobrze na forum śmigała, ale niestety mimo 1MB łącza komp za cieńki i spowalniało. Mam 256 MB ramu i procesor Celeron 1,33--> nie polecam IE7 na takim sprzęcie, bo po pewnym czasie się zamula...

Możesz mieć ostro ustawione zabezpieczenia: peeshing(chyba tak to się pisze) czy inne lub czyszczenie historii całkowite...

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates