Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Czy ktoś ma może jakiś fajny pomysł jak na tej nowej desce z tabletem i bez nawiewów zamątować uchwyt do iPhona magnetyczny?

Dopusczam też jakiegoś Quad Lock'a ale żeby to estetcznie wygądało.

Jakbyście ząłaczyli zdjęcia jak to ogranęlście byłoby fajnie.

IMG_2099.jpeg

Opublikowano

Nie mam pomysłu na Twoją potrzebę, ale mam pytanie. Po co chcesz montować uchwyt?

1) carplay jest bezprzewodowy, więc telefon może być w kieszeni

2) w LCI masz DigitalKey Plus, więc telefon nadal może być w kieszeni

3) ładowarka bezprzewodowa jest w standardzie w LCI, więc z punktu widzenia ładowania nie ma znaczenia czy przyczepisz do magnetycznej czy położysz na wbudowaną, a bezpieczeństwo podróży, gdy telefon jest we wnęce jest nieporównywanie większe niż jakikolwiek fizyczny uchwyt, nie mówiąc już o magnetycznym

• Lubię to 1
Opublikowano
40 minut temu, apzs napisał(a):

Nie mam pomysłu na Twoją potrzebę, ale mam pytanie. Po co chcesz montować uchwyt?

3) ładowarka bezprzewodowa jest w standardzie w LCI, więc z punktu widzenia ładowania nie ma znaczenia czy przyczepisz do magnetycznej czy położysz na wbudowaną, a bezpieczeństwo podróży, gdy telefon jest we wnęce jest nieporównywanie większe niż jakikolwiek fizyczny uchwyt, nie mówiąc już o magnetycznym

Dobre pytanie 😁

Opublikowano
W dniu 18.11.2023 o 11:24, apzs napisał(a):

Też właśnie zachodzę w głowę, skąd wynika taka potrzeba 😄

Opublikowano

przy okazji, czy Apple car play też tak drenuje baterię w telefonie i rozgrzewa go jak Android auto?

Opublikowano
8 godzin temu, Kingu napisał(a):

przy okazji, czy Apple car play też tak drenuje baterię w telefonie i rozgrzewa go jak Android auto?

Aktualnie korzystam w G01 z Apple Car Play i nie zauważyłem takiego problemu, nawet przy korzystaniu z nawigacji Google.

Opublikowano
12 godzin temu, Kingu napisał(a):

Wszystko zależy od aplikacji jakie masz uruchomione. Yanosik jest wręcz demonem. I to obserwacja nie tylko z BMW, w autach z grupy VW mam to samo.

Opublikowano

Z tego względu Yanosika mam sprzętowego bo zarzynał telefon od zawsze. Ale teraz człowiek wsiada, a tu za chwilę w kieszeni ciepło się robi.

Opublikowano
10 godzin temu, Kingu napisał(a):

Z tego względu Yanosika mam sprzętowego bo zarzynał telefon od zawsze. Ale teraz człowiek wsiada, a tu za chwilę w kieszeni ciepło się robi.

Popuszczanie moczu jest wyleczalne 😜.

• Lubię to 1