Skocz do zawartości

BMW 3.0D F07 GT (2012) CarPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów. Mam pytanie czy do tego rodzaju nawigacji w moim GT można dobrać CarPlay? Dopiero co kupiłem to auto i wydaje mi się, że od 2011 roku nikt nie aktualizował map, bo jest dokładnie taka wersja: ECE BMW Group Road Map Europe PREMIUM 2011i

Tak jest napisane w wersji mapy.

Będę wdzięczny za odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dedykowane zestawy z androidem są dostępne do gt.

Są chyba nawet takie z ekranem 12,3" także można znaleźć coś dla siebie. Jak zawsze, kwestia $$.

pzdr

yaz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak, nie ma fabrycznej CarPlay w GT z tego roku, navi mozna akualizować za ok 100zł na popularnym serwisie aukcyjnym. Co do wymiany audio na niefabryczne hmmm ja to daleki jestem od tego.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za odpowiedzi. Metodą dedukcji i pogrzebania w sieci okazało się, że mogę podłączyć BMW CIC Apple CarPlay Android Auto Module. Kupiłem to na jednym w portali aukcyjnych na prawdę w dobrej cenie. Okazało się też, że nie ma możliwości zrobienia tego przez aktualizację softu. Jeśli chodzi o mapy dobrałem wersję Premium (taki rodzaj nawigacji posiadam) a mapy pobrałem z jednego z portali oczywiście kod wygenerowałem sobie sam...wszystko działa bardzo dobrze. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Możesz podesłać jakiś numer zestawu lub nazwę i jak to się spisuje z fabrycznymi głośnikami, kamerami etc. Pozdr