Skocz do zawartości

ACC, HUD, 360 kamery, Driving Assistance Pro Retofit BMW G30 LCI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Mam G30 LCI 2022 i chciałbym doposażyć go w ACC, HUD, Driving Assistance Professional i kamery 360-view.
Czy ktoś robił któryś z powyższych przeróbek? A może jest jakaś firma w Warszawie lub Polsce, która robiła lub może wykonać takie retrofity?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.06.2023 o 12:52, Vadik napisał(a):

Cześć,
Mam G30 LCI 2022 i chciałbym doposażyć go w ACC, HUD, Driving Assistance Professional i kamery 360-view.
Czy ktoś robił któryś z powyższych przeróbek? A może jest jakaś firma w Warszawie lub Polsce, która robiła lub może wykonać takie retrofity?

Hej, kiedyś się pytałem w Hypertech w Warszawie https://www.hypertech.com.pl/ o dołozenie Harmana, kamer 360 i foteli z pamięcią, ale po poznaniu cen odpuściłem, bo taniej wyjdzie sprzedać i kupić inne 😉

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Takie grube tematy najlepiej ogarniać podczas konfigurowania auta. Serio. Bo to nie jest aktywacja BMW Driving Recorder, że można to mieć za tysiaka w minutę. Do samego HUD-a będziesz musiał wymienić przynajmniej deskę i szybę czołową. Reszta też będzie dość kosztowna, bo sporo rzeczy do dołożenia i podmianki. Ale jak masz luźne kilkadziesiąt tysięcy pln-ów to możesz próbować 😄 Gdybym miał szacować to może byś się zmieścił w 50k, ale pewności nie mam 😉 Sam radar ACC to ponad 13k. Chyba, że będziesz jechał na używkach.

Edytowane przez s0nar
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W hypertech zabili mnie cenami.

Za haka zawołali ~12k, a hak i moduł z używki.

Oni nawet w kalkulacji chemię montażową i czyściwo wyszczególniają jako osobną pozycję.

Zrobiłem za mniej jak pół z tego równie porządnie.

Odezwij się do chłopaków z Brzezin k.Łodzi, ogarniają takie tematy i są o niebo bardziej przystępni cenowo.

• 2 tygodnie później...