Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

szybkie pytanko czy felgi BMW OE M Double Spoke 786M 8.0" x 19" 5x112 ET 44 z opponami 245x40R19 beda pasowaly go G26 ?

Ogomienie na tych 786 jest stale (prod i tyl po 245) a w g26 mam mieszane 245 prod i 255 tyl.

Prosba o szybka informacje. Dzieki.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Przód i tył Ci wejdzie do środka 15 mm, ale przez to, że felga węższa a nie sam offset.

Gwarancja ci leci na łeb na tych kołach, bo z dystansami będziesz jeździł.

Nie kupuj.

Opublikowano

dzieki odpuszcze te fele.

A polecacie jakies fajne rasowe fele (mile widziane kute) 19" do tego autka ?

Ogomienie mieszane 245/255 R19.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ogumienie mieszane oznacza różną szerokość opon, a nie ogumienie wielosezonowe.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szybkie pytanie w temacie kół, żeby nie zakładać nowego tematu - czy pod podłogą bagażnika w G26 jest miejsce na koło dojazdowe, czy nie ma opcji? Zapomniałem to sprawdzić oglądając auto w salonie, a nie udało mi się znaleźć nigdzie takiej informacji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
2 godziny temu, Henzir napisał(a):

Panowie czy możecie mi potwierdzić czy do G26 bez mpakietu da się założyć felgi Y-spoke 859M Bicolor? 

Założysz, bez różnicy czy mpakiet czy bez

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.10.2023 o 04:25, Henzir napisał(a):

To świetnie, dzięki.

Obawiałem się czy nie ma jakichś różnic konstrukcyjnych uniemożliwiających takie modyfikacje.

Zmiana felg to żadna modyfikacja... Mam nadzieje, że nie mówisz poważnie z tymi 17-stkami ?

Opublikowano
8 godzin temu, konopson napisał(a):

Zmiana felg to żadna modyfikacja... Mam nadzieje, że nie mówisz poważnie z tymi 17-stkami ?

Chodziło mi bardziej o to, czy np. Nie ma różnicy w hamulcach, przez co felgi M nie pasują do aut bez mpakietu czy odwrotnie. 

O co chodzi z 17-stkami? 🙂