Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miniuś stać Was na posiadanie i utrzymanie ponad 300 konnego samochodu , a do drugiego auta chcecie gaz założyć :?: :mad2: , Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi te pewne powiedzenie : "ZASTAW SIĘ, A POSTAW SIĘ" niestety jeszcze częsta polska mentalność :(

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

powiem ci tak : ta rozmowa do niczego nie prowadzi . ja juz napisałem dlaczego jest gaz . mało tego to najpierw była sekwencja i to 5generacji ( nie 4 !! koszt ponad 6 tys zł ) - ktora zmieniłem na 2 generacji bo miałem z nia problemy ( ciagle siadała pompa gazu ) . co do "ZASTAW SIĘ, A POSTAW SIĘ" to w moim przypadku jest inaczej bo jakbym miał ochote to bym jezdził na pb a tu akurat mam ochote na gaz - jestes w stanie to zrozumiec ?? nie rozumiem dlaczego tak czepiliscie sie tego gazu - mało aut jezdzi na lpg? wg mnie jakies 50% uzytkowników tego forum. ja jestem mechanikiem - moje auta sa w bdb stanie technicznym a to przeciez najwazniejsze - to akurat jest na gazie. no i co z tego ze jest ?? najwazniejsze ze to jest zdrowiutkie i ładne auto , a lpg to dodatek zeby było ekonomiczniejsze - w radomiu swego czasu 3/4 m-powerów było na gazie 2 generacji i nikt jakos z tego wielkiej afery nie robił , tylko zachwycony ogladał filmiki jak chłopaki bawili sie mocnymi autami !!!

ps: kujon bez urazy ale widze ze masz pewne kompleksy na puncie niektorych e36 , w dodatku je krytykujesz :) ( najpierw zawiesiłes sie na 328 młodego bercika - co zreszta tez moje byłe auto - teraz na tej coupe ) . pozrawiam

jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano

Nie czepiajcie się tego gazu, jest i już a temat jest o 318Is, chłopak wrzucił linka i prosi o opinie:

więc tak auto seria i drogie, a gadanie typu: było bite bo ma inny gril jest przykre, nie byliście na miejscu nie oglądaliście to nie snujcie dziwnych wniosków.

Jedź oglądnij i jeździj niech ci służy jak najlepiej.

A co do gazu ja swój usuwam w poniedziałek :dance:

Opublikowano
Miniuś stać Was na posiadanie i utrzymanie ponad 300 konnego samochodu , a do drugiego auta chcecie gaz założyć :?: :mad2: , Jedyne co mi teraz do głowy przychodzi te pewne powiedzenie : "ZASTAW SIĘ, A POSTAW SIĘ" niestety jeszcze częsta polska mentalność :(

a po co robia takie auta jak 740d. idac twoim tokiem myslenia to jak kogos stac na serie 7 to powinno go byc stan na benzyne. mozna miec auto do rozrywki np tylko w weekendy (to 300KM) a do jazdy codziennej auto tanie w eksplatacji czyli np na gaz

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
Dobra Miniuś odpuszczam, przecież to twoje samochody i ty zrobisz z nimi co uważasz za słuszne. Tak tylko z ciekawości M3 też planujesz zagazować, bo 3/4 zjarów tak miało :?:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

zagazowane BMW to maxymalna wiocha

jak na porzadna stacje podjezdza BMW pod dystrybutor z gazem to wszyscy sie turlaja

kazdy wie ze przyjechal kolejny burol ze sloma w butach co to sie robi na wielkiego gangste :mrgreen:

prawdziwy uzytkownik marki jezdzi BMW 540i, tankuje pb98 i nie zwraca uwagi na zuzycie paliwa :mrgreen:

p.s. gaz to sie nadaje ale w kuchence pod nalesniki a diesel to sie nadaje ale na pole

Opublikowano
Pelikan bez przesady , ja do gazu nic nie mam. Jakaś tam oszczędnośc jest napewno, ale są pewne modele BMW których nazwa zaczyna się od dużej litery M , zagazowanie takich samochodów to jest czysta profanacja i w tym jedynym przypadku zgadzam się z tobą w 101%

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
m3 u mnie nie bedzie na gazie bo stac mnie na utrzymanie i zalanie pb!!!!

niezmiernie mnie to cieczy :D :D :D , a powiedz szczerze , gdyby cie nie było stać to byś zagazował, czy sprzedał :?:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
Pb 95, Pb 98, Pb 99, LPG, CNG, LNG, alkohole, biopaliwa, wodór i inne pochodne węglowodorów to normalne paliwa. Jak ktoś krzyczy, że samochody powinny jeździć tylko na benzynie - to znaczy, że nic nie wie o tych paliwach :!: A za kilkadziesiąt lat będzie powoził osiołka, jeżeli nie zaakceptuje paliw alternatywnych. :twisted2:
Opublikowano

Jedyny powód dla którego nie zakładam gazu (nie biorę pod uwagę przebiegów, bo jakby były duże to pewnie nie miałbym wyboru) to fakt, że wpływa on negatywnie na silnik. Opinie, że zakładanie gazu to profanacja itp. są bez sensu - i na ogół twierdzą tak ludzie, którzy robią 100km miesięcznie, ktoś im płaci za paliwo, lub mają nadmiar kasy.

To nie jest kwestia, że kogoś nie stać na benzynę, tylko zaoszczędzone pieniądze można na coś przeznaczyć - dla każdego kto nie ma dużych wpływów każdy dodatkowy grosz się liczy.

Ja rozumiem, gdyby oszczędzanie było głupie, czy np. polegało na jeżdżeniu na jednym oleju przez kilka lat itp. ale jeżeli jedynym problemem są czyjeś zasady moralne...

Opublikowano
miniuś napisał:

niezmiernie mnie to cieczy Very Happy Very Happy Very Happy , a powiedz szczerze , gdyby cie nie było stać to byś zagazował, czy sprzedał Question

wolałbym sprzedac bo paliwo to najmniej kosztowna rzecz przy eksploatacji takiego samochodu .

jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano
miniuś napisał:

niezmiernie mnie to cieczy Very Happy Very Happy Very Happy , a powiedz szczerze , gdyby cie nie było stać to byś zagazował, czy sprzedał Question

wolałbym sprzedac bo paliwo to najmniej kosztowna rzecz przy eksploatacji takiego samochodu .

i wlasnie na taka odpowiedz liczylem :cool2:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!