Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hmmm... :think:

a tak z innej beczki... :roll2:

widzialem na E34... na tylnej klapie... z prawej strony... znaczek eM... :mrgreen:

ale to nie były eMki... tylko np. 520i...

zaznaczam że widzialem to na kilku autkach... z ostatnich roczników E34... i znaczki te były moża powiedzieć... przyklejone w tym samym miejscu... w miejscu gdzie normalnie jest symbol np. 520i... :mrgreen:

czy coś takiego wyjeżdzało z fabryki... czy raczej wszyscy doklejali sobie te zanaczki... :?:

i jesli to wyjeżdzało z fabryki to co oznacza... :?:

pozdrawiam

cosmo

Edytowane przez cosmo
Opublikowano

trudno :P tak bylo ja nic nie bede zmienial :mrgreen:

Jak Ci tak zarejestrowali samochód to pewnie,ze nie masz co zmieniać.Chyba,że Ci się trafi jakiś mądrzejszy gliniarz.

Nie wiem jak amerykanom,ale mi z uśmieszkami się bardziej podoba.

Ale z to w amerykanach bardzo,super podobają mi się tablice rejestracyjne-dla mnie to jest mistrzostwo świata.Samochody z takim tablicami też mi się bardziej podobają.Tam samochody wogóle mają jakieś takie ładniesze niż wersje europejskie(np obrysówki)

Opublikowano

widzialem na E34... na tylnej klapie... z prawej strony... znaczek eM... :mrgreen:

zaznaczam że widzialem to na kilku autkach... z ostatnich roczników E34... i znaczki te były moża powiedzieć... przyklejone w tym samym miejscu... w miejscu gdzie normalnie jest symbol np. 520i... :mrgreen:

czy coś takiego wyjeżdzało z fabryki... czy raczej wszyscy doklejali sobie te zanaczki... :?:

pozdrawiam

cosmo

Witam !!

Ja mysle ze znaczek ///M mozna bylo sobie zamowiec do "normalnego"

modelu jako wyposazenie opcjonalne => biedny M-pakiet

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

chyba zaloze nowy wątek... bo tu to raczej nie wszyscy zagladaja... :mrgreen:

wiec... pewnie nie dowiem sie całej prawdy... :twisted2:

jak to jest z tym znaczkiem eM... :mrgreen:

no i tak z ciekawości...

biedny M-pakiet

co masz na myśli... pisząc biedny M-pakiet... :?:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
nie wiem jak to jest z 7 ale 5 napewno zresztą no http://www.ebay.com wszystkie piątki mają kierunki w zderzakach [/url]

Ale - w domysle - chodzilo o kierunki w blotnikach. 99% aut w USA ma jakies swiatla w zderzakach. I raczej sa to tzw. obrysowki, a nie kierunki.

no tak bo mi się troszeczke pomyliło w pierwszej chwili, ale i tak wszystkie piątki na mobile.com mają kierunki w błotnikach oczywiście oprócz obrysówek w zderzakach.

Opublikowano

trudno :P tak bylo ja nic nie bede zmienial :mrgreen:

Jak Ci tak zarejestrowali samochód to pewnie,ze nie masz co zmieniać.Chyba,że Ci się trafi jakiś mądrzejszy gliniarz.

powiem ci tak przeglad przeszedl bez problemu nie czepiali sie niczego. kiedys mialem przejscia jak zakladalem hak do auta w ktorym nie bylo. merc w123 i wtedy owszem kazali mi zalozyc migawki do przodu. wtedy sie dowiadywalem ze jezeli auto mialo fabrycznie hak bez miagaczy to ok moze byc. natomiast jak ktos zakladal hak sam(zaklad) musial migawki "doczepic"

takze czemu moje beta nie ma migaczy nie wiem moze przez to ze jest 88r. niech to pozostanie slodka tajemnica :mrgreen:

powiem wam ze podobaja mi sie obrysowki w zderzakach jak patrze na fotki na ebayu. :mrgreen:

Opublikowano
to ciekawe, u mnie tez kierunki na blotnikach sa, a haka brak. jesli byla to opcja to nie ma jej w wykazie specyfikacji fabrycznej z ASO

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
to ciekawe, u mnie tez kierunki na blotnikach sa, a haka brak. jesli byla to opcja to nie ma jej w wykazie specyfikacji fabrycznej z ASO

ja mam jedno i drugie :oops:

Opublikowano

no i tak z ciekawości...

biedny M-pakiet

co masz na myśli... pisząc biedny M-pakiet... :?:

pozdrawiam

cosmo

"Biedny M-pakiet" to znaczy tylko znaczek ///M i nic poza tym. Zadnych lusterek ani zderzakow od ///M.

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

pozdrawiam

cosmo

Fabrycznie można było zamówić sportowe zawieszenie i był to wtedy pakiet M-Sport /z firmy Mk Motorsport/ a jak ktoś sobie życzył to dokładali też znaczek; niektórzy nawet mieli go na 7-kach co dosyć głupio wyglądało dla kogoś nie do końca obeznanego w temacie.

Powszechnie wiadomo, że wersje M: 3 i 5 są tylko w tych seriach, a niewiele osób wie o pakietach M Sport które przede wszystkim były sportowym zawieszeniem.

Kiedyś pisali o tym w AUTO MOTOR SPORT /w Anglii częste były takie egz./ a i mój znajomy kiedyś zamówił sobie 525i z takim pakietem ale bez znaczka :lol: