Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie, nie wytrzymałem i założyłem w tej kwestii nowy temat.

Spójrzcie tutaj http://moto.allegro.pl/item135068356_bmw_e_30_po_tuningu.html :duh:

Proponuję wytropić oprawcę i zrobić z nim mniej więcej to samo co on z tym autem. Brak słow. Idę spać i będą dręczyć mnie koszmary.

Pozdrawiam i niech moc będzie z Wami :!:

www.ifp.pl

www.bmw-e30.pl

Opublikowano

Piotrek: po co sobie zawracasz głowę takimi żwetami? :)

Swoją drogą to cena 4500pln to chyba zapłata od tego faceta, żeby ktoś normalny doprowadził ten złom do stanu, w którym można będzie się na niego spojrzeć bez obrzydzenia.

Opublikowano

jednen drobiazg - koleś może i bez smaku, może i okaleczył.

Ale zrobił to z z a m i ł o w a n i a do tego auta.

Kosztowało go to i czas i pieniądze.

Moim skromnym zdaniem - bez względu na efekt należy obdarzyć

jako-takim szacunkiem miłość, czas i pieniądze włożone w auto :twisted:

EDIT choć muszę przyznać że w paru miejscach przesadził :mrgreen:

Opublikowano
co wy chcecie od tego samochodu, jest fantastyczny :!: nawet w PIMP MY RIDE by tak go piknie nie odpicowali mniam mniam,ale bym dziąchy wyrywał spod remizy :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Generalnie mogłabym się nie wypowiadać,ale nie mogę czasem przejsc koło takiego kalectwa wizualnego.Mam ogromny szacunek do samozaparcia w przeróbce i wydanych pieniądzach,ale po co az tak rażąco przerabiać ten samochód?Szanuje wszystkich ludzi i staram sie traktować na równi,ale to potwierdza zasadę,ze ludzie z prowincji nie maja dobrego smaku.Tyle napisów nie widziałam nawet na wiecu przeciwników Giertycha.Człowiek napewno jest fanem jednej ze znanych gier na PS2,i takich przeróbkowiczów podsyconych tą grą widziałam juz kilkunastu na różnych samochodach,ale to jest pierwsza i mam nadzieje ostatnia tak brzydka BM-ka.Chyba pójde popatrzec na swoją dla miłej odmiany.....

Sylwia374

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

" morze hlopak chćał byci TRENDI " :duh:

szkoda auta ale nic sie na to nie poradzi zawsze sie ktos znajdzie i zrobi wies z fajnego auta...

pozatym te bledy na aukcji... porazka :mad2: :mad2: kazdemu zdarzaja sie bledy ale zeby na aukcje cos takiego wystawiac... :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

ja pi....szok,szok... :mad2: :mad2: :mad2:

co on bierze???? ja pi.....

nie nie nie....ja zwariowalem...szok...

ja pi... szok..

sorry ..ale konkretnie jestem w szoku widzialem wszystko ale to...nie ja wiem co zrobie wysle zdjecia do Top Gear..szok,szok..i ten napis "YAKUZA" o nie nie zasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad2: :mad2: :mad2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

14 punkt regulaminu forum:

"Zakaz zamieszczania zdjęć zawierających tzw. wiejski tuning. Na forum propagujemy jak największą oryginalność samochodów bądź tuning w wykonaniu profesjonalnych tunerów."

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.