Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A czy ktoś wie na kiedy jest planowany lifting X6?

Zastanawiam się nad zamówieniem i chciał bym celować w lift jak będzie w tym roku.

Druga sprawa czy X6 jest mniej komfortowym autem niz X5? Tak było w starym modelu E gdzie x6 było sporo sztywniejsze.

Liftu w tym roku ma nie być, takie info dostałem na przełomie roku od sprzedawcy. Podobno będzie to 2023 rok.

X6 w każdej generacji było sztywniejsze o E już nie wspominając :D

F trochę lepiej, no a G z racji możliwej pneumatyki to już milowy krok w komforcie.

Trudno to zestawić bezpośrednio z X5, różne koła, różne rodzaje zawieszenia itd, ale G06 w pneumatyce jest już komfortowe w przeciwieństwie do wcześniejszych generacji.

G06 bez pneumatyki to nawet chyba nie jeździłem tak więc nic nie podpowiem :cool2:

Zestawiając to X5 były dla mnie komfortowe, a X6 dopiero od modelu G06 (pneumat) jest dla mnie komfortowe.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zastanawiam się nad zamówieniem i chciał bym celować w lift jak będzie w tym roku.

Druga sprawa czy X6 jest mniej komfortowym autem niz X5? Tak było w starym modelu E gdzie x6 było sporo sztywniejsze.

Liftu w tym roku ma nie być, takie info dostałem na przełomie roku od sprzedawcy. Podobno będzie to 2023 rok.

X6 w każdej generacji było sztywniejsze o E już nie wspominając :D

F trochę lepiej, no a G z racji możliwej pneumatyki to już milowy krok w komforcie.

Trudno to zestawić bezpośrednio z X5, różne koła, różne rodzaje zawieszenia itd, ale G06 w pneumatyce jest już komfortowe w przeciwieństwie do wcześniejszych generacji.

G06 bez pneumatyki to nawet chyba nie jeździłem tak więc nic nie podpowiem :cool2:

Zestawiając to X5 były dla mnie komfortowe, a X6 dopiero od modelu G06 (pneumat) jest dla mnie komfortowe.

Dzięki za informację. Niestety w modelu M50i nie widzę opcji pneumatyki :( jest tylko m proffesional, ktory mam w X5 i sprawuje się bardzo dobrze ale jak będzie w X6 to niewiadoma.

Ze złych informacji dziś poszła podwyżka dla m50i 10tyś zł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

04/2023

Dzięki Artur jednak warto poczekać na lift zwłaszcza na nowe silniki w tym V8. Mnie interesuje M50i, które polifcie ma mieć oznaczenie M60i i nowy silnik S68 więc to duża zmiana.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Coś ktoś wie na temat restrykcji na X6 prod. listopad? Zamówiłem 3 sztuki X6 w czerwcu, jedna jest już w DE w porcie (była na restrykcji ale zanim weszła na produkcje restrykcję wycofano - do dziś nie wiem na co), druga termin produkcji 44 tydzień niby bez problemów, a trzecią zakwotowano mi wczoraj i jest na restrykcji, tylko nikt nie potrafi powiedzieć czego ta restrykcja dotyczy - ktoś ma jakieś info z czym (znowu) może być problem na produkcji X6?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej,

czy 10% rabatu na X6 30D, która jest już wyprodukowana (01.2023) i płynie do Polski to dobra oferta? Czy ktoś próbował zamawiać X6 lub X4/X3 M40, jak z rabatami?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na auto które jest od ręki zawsze będzie gorszy rabat niż na to które zamówisz do produkcji ze względu na dłuższy czas oczekiwania. 10% na auto od ręki jest dobrą ofertą.