Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
https://ibb.co/3WLWv8V

Dotarła cała, zdrowa i czeka...

Hmm, gdyby ta z tyłu miała przyciemniane szyby to bym powiedział, że moja :) Swoją drogą mam ładowarkę indukcyjną. Z kamer 360 musiałem zrezygnować.

Masz ładowarkę i otwieranie z buta. Musisz być farciarzem. Nie sądzę żeby u mnie to było :mrgreen:

• Odpowiedzi 800
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piekna!

Jak moja :8)

Ja machnąłem właśnie trasę Poznań-Berlin-Poznań. Jeszcze trochę i będzie dotarta.

Narazie jestem zachwycony.

Odebrałem w pon po nałożeniu ceramiki.

3-D1-EE812-3-A79-48-A6-BCFC-AF4-E64397-B3-D.jpg

Opublikowano

Można oko nacieszyć, gratuluje!

Możesz napisać jaki masz model i jaką masz datę produkcji? „Moja” 5 ma datę 8.11.2021 ale do dziś stoi w fabryce ze statusem 192. Niby czeka na jakieś doposażenie. Pisałeś wcześniej, ze u Ciebie była podobna sytuacja, dlatego pytam o datę. Może coś ruszyło i „moja” również przyjedzie lada moment???

Druga sprawa, jakie masz tam felgi? 19”?

Z ciekawostek, to napisałem Do dealera oficjalne pismo z oficjalnymi pretensjami co do braku realizacji umowy. Ubrałem obniżenie ceny o 4% (to akurat zapis z umowy) i gratis koła zimowe. Ale co to za pocieszenie, kiedy fury brak…

Opublikowano

540d xdrive 7.12.2021 produkcja.

Dealer mówił, że auto wyprodukowało się kompletne i nie czekało na doposażenie. Na pytanie dlaczego auto tak długo stoi w fabryce producent odp że kontrola jakości i tyle.

Felgi na lato to 20" 846 Y-Spoke a zima 19" 845 Y-Spoke

Lato i zima mieszane czyli przód węższy a tył szerszy

Opublikowano
540d xdrive 7.12.2021 produkcja.

Dealer mówił, że auto wyprodukowało się kompletne i nie czekało na doposażenie. Na pytanie dlaczego auto tak długo stoi w fabryce producent odp że kontrola jakości i tyle.

Felgi na lato to 20" 846 Y-Spoke a zima 19" 845 Y-Spoke

Lato i zima mieszane czyli przód węższy a tył szerszy

Piękna sprawa

Opublikowano

Swoją droga nie spodziewałem sie tak małego spalania z 3l R6.

Trasa głównie autostrada 160km/h, kilka razy szybciej. Plus ponad godzina kręcenia sie po mieście.

DA4-C88-C4-3729-4-AE8-A90-A-BD4-C9-D4-D1987.jpg

Opublikowano
Dostaliście ostatnio jakieś informacje ws. statusów produkcji/zmiany terminów?

Trzy miesiące od zamówienia i cisza w temacie, termin jeszcze nieznany... G31 530d.

BTW, widzę wysyp Bernina Grey - piękny kolor, gratulacje. Moja też taka będzie, kiedyś. :mad2:

Opublikowano

Ja mam WSTĘPNĄ (TEORETYCZNĄ) datę produkcji na 8 tydzień 2022 roku, ale zbytnio nie przywiązuję się do tej daty.

Zamówienie z września 2021.

Opublikowano
Dostaliście ostatnio jakieś informacje ws. statusów produkcji/zmiany terminów?

Widząc w wątku że jakieś auta dojechały do kolejnych szczęśliwców postanowiłem odpytać swojego sprzedawcę "jak tam" (moje1. zamówienie z lipca, zmieniane w sierpniu - już z powodu restrykcji, termin na listopad'21) - bo w grudniu mi pisał że jest plan produkcji na styczeń'22

To mi odpisał że teraz koniec marca będzie się produkować - ale jest to termin niepotwierdzony :mad2:

Ech szkoda gadać, wściekły jestem :evil: :cry2:

Opublikowano
Zamówiony koniec czerwca. Lipiec/sierpień rezygnacja z tego co w restrykcjach. Produkcja początek grudnia, transport II połowa stycznia. Odbiór luty.
Opublikowano
Zamówiony koniec czerwca. Lipiec/sierpień rezygnacja z tego co w restrykcjach. Produkcja początek grudnia, transport II połowa stycznia. Odbiór luty.

No to w sumie nie tak źle :cool2: ja zamówiłem niedługo później, a w kolejce jestem istotnie dalej

Vorfreude ist die beste Freude - ale mi już na razie wystarczy :roll:

Opublikowano
Zamówienie początek października, aktualnie status 112 prawdopodobnie na dniach ma wejść w produkcje. Wstępny optymistyczny odbiór koniec marca. Podkreślam optymistycznie!
Opublikowano
Zamówienie początek października, aktualnie status 112 prawdopodobnie na dniach ma wejść w produkcje. Wstępny optymistyczny odbiór koniec marca. Podkreślam optymistycznie!

Czuję się jak człowiek co przyszedł do restauracji wcześniej i już zmówił... i siedzi glodnny, tylko patrząc jak inni,co przyszli później, już swoje dania dostają :cry:

Dziękuję, już mi lepiej, trzymam kciuki żeby się ładnie Twój pojazd wyprodukował :wink:

Opublikowano

Czuję się jak człowiek co przyszedł do restauracji wcześniej i już zmówił... i siedzi glodnny, tylko patrząc jak inni,co przyszli później, już swoje dania dostają :cry:

Dziękuję, już mi lepiej, trzymam kciuki żeby się ładnie Twój pojazd wyprodukował :wink:

Dzięki i wzajemnie, dodam tylko że świadomie zrezygnowałem z opcji objętych restrykcjami na samym początku konfiguracji. Trochę z doświadczenia, ponieważ jest to drugi zamówiony model w tym roku w rodzinie. Pierwszy zamówiony początek kwietnia i udało się odebrać w drugiej połowie września.

Opublikowano
HK, kamery 360, ładowarka bezprzewodowa, dostęp bezkluczykowy. Lasery zostały i skóra Nappa ale bez wentylacji.
Opublikowano

To bez sensu rezygnowałaś, bo nie ma tylko kamer 360.

HK sie produkuje, dostęp komfortowy tez. Ja miałem właśnie długie opóźnienie bo z 360 nie chciałem rezygnować aż w końcu sie poddałem.

Opublikowano

Ja też zrezygnowałem od razu (niestety) z kamery 360. Z niczego innego nie rezygnuje i taką informacje przekazałem do salonu, najwyżej poczekam dłużej.

Kamery 360 nawet nie są już dostępne z konfiguratora online.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto miało status 111 i datę produkcji na koniec lutego , dziś info z salonu , data produkcji przełożona na kwiecień i status 105 :( z restrykcji HK
Opublikowano
To bez sensu rezygnowałaś, bo nie ma tylko kamer 360.

HK sie produkuje, dostęp komfortowy tez. Ja miałem właśnie długie opóźnienie bo z 360 nie chciałem rezygnować aż w końcu sie poddałem.

Skąd info że HK się produkuje??

Inny pisze że jest na to restrykcja teraz, zresztą ja też takie info dostałem w połowie stycznie