Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bede Mial Wytrysk :twisted2:

to jest najlepsze :diabel_smiech: :diabel_smiech:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Oby do garnka!!! może trochę konia doda(nie mylić)..... no koment:))

Opublikowano

jak napisałeś w podpisie: drzewa nie widać, ale go można poczuć, jak sie dobrze p..pi,lalalla :)))), poczułeś sam na własnej blaszce??

Opublikowano
nie wiem czy było ale jeszcze znam "Bardzo Mały Wacek" :lol: :lol: :lol:

Ale wariat..... I to zmienia sytuację :D

Opublikowano

Bolid Młodzieży Wiejskiej

:twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Nie bije co niektórym w dekiel ?. Widać że twórczość mają rodem z podstawówki. To poważne forum dla poważnych ludzi a dzieci to do piaskownicy.

Kapitan_Planeta powinieneś dostać ostrzeżenie ale tak naprawdę przegina tutaj więcej osób wiec obejdzie sie na upomnieniu

Dragon, nie bądź taki sztywny. Jestem 40-latek ale zawsze można wymienić pewne "doświadczenia" i skojarzenia... ;) Choć nie zawsze, co po nie którzy mają respekt w wypowiedziach. To juz inna sprawa. Rację przyznaję!

Pozdrawiam

Irek

Opublikowano

Hehh,

jak tu juz piszemy różne skojarzanki(nie dziwie się dlaczego Dragon się irytuje) to zakończmy ten proces skojarzeń i napiszę

Będziesz Miał Wiatr.......

we włosach jak się nie przypilnujesz...i jak go wtedy wogóle poczujesz......

Szerokości dla wszystkich.

Opublikowano

Kincek,

Trafne i za razem ma dwojakie znaczenie, ale bardzo fajne, daje do myślenia... :cool2:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bo Mam Wyjebane ;P - << OSTRZEŻENIE

To tez dobre, tym bardziej że mam wyjebane lusterka, dekle od alufelgi i listewki na boczkach. :P

Opublikowano

Widzę że twórczość jest niesamowita.

Dużą część z tego słyszałem, choć większość jeszcze jak nie zamierzałem się jeszcze mieć BMW.

Szanowni ADMINI, nawet takie na wół wulgarne określenia słyszy się na ulicach i biurach, więć akurat tu chyba można przymrużyć oko z ostrzeżeniami, bo to są jednak w dużej mierze cytaty, a nie poetyzmy forumowiczów.

Ale wracając do tematu - dzisiaj przed Kościołem urzkł mnie swym określeniem mój prawie 3-letni synek.

Podszedł do auta i dotykając paluszkiem kolejno liter rozszyfrował:

Babcia - Mama - Wujek

:cool2:

Chyba wystarczy już wyciągania tego trupa z szafy. Zamykamy. Moderacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.