Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SPORT+ można włączyć bez konsekwencji w ramach gwarancji. W razie aktualizacji przez ASO poprostu tracicie SPORT+ który można spowrotem przywrócić.
Opublikowano
Panowie, a czy tutaj nie chodzi o kwestię wyboru zawieszenia, czy to pneumatyczne obu osi czy adaptacyjne M? Pamiętam, jak konfigurowałem samochód w momencie wybrania opcji zawieszenia pneumatycznego automatycznie wyłączała się opcja zawieszenia adaptacyjnego M. Natomiast to właśnie w opcji adaptacyjnego M w opisie jest informacja o trybach jazdy Sport oraz Sport+.
Opublikowano
Zawieszenie Adaptacyjne M dodaje względem bazowego to, ze przy zmianie na przykład z comfort na sport zmieniają się tez ustawienia zawieszenia a nie tylko silnika, skrzyni i przekładni. Także raczej ma to to tylko wpływ na zawieszenie a nie opcję Sport +.
Opublikowano
Ale u mnie zmiana trybów comfort/sport to również zmiana trybu zawieszenia. Po prostu grzebię, bo w konfiguratorze w opcji "zawieszenie adaptacyjne M" w opisie jest, iż są tryby SPORT oraz SPORT+. Natomiast, gdy dodawałem opcję pneumatycznego zawieszenia opcja adaptacyjnego M od razu się wyłączała, jedno wyklucza automatycznie drugie. O co kaman?
  • 1 rok później...
Opublikowano

konfigurując auto dobrałem "1MA Sportowy układ wydechowy M" który jak doczytałem jest połączony z sport plus, ma co prawda g06 30d jednak jednostka jest ta sama i nie mogę włączyć sport +.

Czy możecie mi podpowiedzieć co w takim razie dokupiłem ? :)