Skocz do zawartości

RATUNKU- podswietlenie panelu ogrzewania :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tyle gadania o zwyklej zaroweczce do podswietlania zegarow za 1Pln na kazdej stacji benzynowej...ehh...

znajdz mi taka na stacji, kup i wrzuc fote paragonu :norty:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img290.imageshack.us/img290/741/1001528iw6.jpg

Opublikowano
Mysle, że przepłaciłes, bo te zwykłe kosztują dużo duzo mniej ale tak moze byc. Sprawdze to w ASO we Wrocławiu.

Jakbyś mógł podać 7 cyfr ostatnich vin było by najlepiej

JG15679

Opublikowano
tyle gadania o zwyklej zaroweczce do podswietlania zegarow za 1Pln na kazdej stacji benzynowej...ehh...

Chyba po to jest ten dział nie :?: nawet o śrubkach można się rozwodzic nan parę stron jak ktos lubi... A ta żarówka to chyba zwykła T5 kosztuje w granicach 1-3zł ja za taką w ASO zapłaciłem 6,70 więc w Trójmieście jest "trochę" drożej ;)

Opublikowano

Witam

To nie jest zarowka taka jak do podswietlania zegarów jeszcze raz podkreslam. To jest taka jak np. przy podswietlasniu zapalniczki. Jest dluzsza i wsadza sie ja od przodu. W panelu nawiewu oprawke wklada sie od tylu a zarowke od przodu. Wymienialem ta zarowke pare dni temu. Problem w tym, ze u mnie jest bardzo maly otwor od przodu i nie da sie jej wyciagnac wiec trzeba wyciagac zarowke z tylu wraz z oprawka. Jak ktos jeszcze nie wie jaka to zarowka to niech wyciagnie zapalniczke i zobaczy. Jest identyczna. Mysle ze wszystko wyjasnione i niech mod zamyka temat ;)

Pozdrawiam
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Stary kotlet ale właśnie mi szlag trafił tą żarówke i teraz musze na czuja w nocy wianie ustawiać;)

Można te żarówki kupić gdzieś poza ASO? Bo w mojej mieścinie w żadnym sklepie nie ma a jak mam jutro u Breczki zapłacić za to 20zł to już wole się z lutownicą pobawić i wstawić w tą podstawkę jakąś inną żaróweczkę.