Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
@monoblok zależy jak często korzystasz z okularów z polaryzacją , bo jeśli często, to nie ma sensu mieć HUD
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tu masz filmik z prezentacji tych zegarów autorstwa kolegi z forum

no to czekamy na komentarz kolegi @GMike :wink:

Opublikowano
Plus ma jeszcze te tradycyjne zegary czy też ten wyświetlacz ?

Ma wyświetlacz digital ale taki zbliżony do standardowych zegarów :D

Masz wtedy coś w tym stylu:

https://parkers-images.bauersecure.com/pagefiles/257396/600x400/bmw_connected-plus_6.jpg

O właśnie takie chciałem :) Uff, dobrze wybrałem.

Ale pamiętaj, że w Plus masz mniejszy ekran centralny i troche biedą wieje :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wziąłeś do m340i ten mały ekranik i zegary ze skody? :|
Opublikowano

Tak, wolę to niż festyniasty świecący ekran z obrotomierzem w drugą stronę xD

Opublikowano
Mniejszy ekran jest lepiej wkomponowany w deskę, estetyka na +, jak jadę to nie patrzę na kólory a na drogę i informacja ma być prosta szybka czytelna.
Opublikowano
Mniejszy ekran jest lepiej wkomponowany w deskę, estetyka na +, jak jadę to nie patrzę na kólory a na drogę i informacja ma być prosta szybka czytelna.

Dokładnie, tym bardziej ze ten mniejszy ekran i tak jest duży.

Deska im mniej swieci tym dla mnie lepiej. Ideałem dla mnie byłby w ogóle night mode jak w Saabie :)

Opublikowano

Deska im mniej swieci tym dla mnie lepiej. Ideałem dla mnie byłby w ogóle night mode jak w Saabie :)

:D !!!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tak, wolę to niż festyniasty świecący ekran z obrotomierzem w drugą stronę xD

A spoko, to mamy inną definicję festynu.

b8PaM4C.jpg

Jeszcze rozumiem jak ktoś konfiguruje budżetowo i chce się jakoś pocieszać że „kiedyś to było kurła zegary ze szczałkami”ale m340i to wręcz niepojęte.

Opublikowano

No kiedyś to było i nie wiem o co się spinasz :)

Wziąłeś jak chciałeś i ja też.

Dobrze ze można wybrać, a nie że niepojęte :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nie no, spoko.

Tylko dziwi mnie to że najpierw wsadzasz do f36 ekran z g30 :shock: żeby potem pisać że ogólnie to ekrany są be :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
myślę że problem nie leży we wielkości ekranu idrive , bo jest wystarczający , tylko w kształt zegarów klasycznych które od lipca 2020r. są montowane w LC+ , są nie przyzwoicie nie sportowe , nie nawiązują do niczego co ma wspólnego z BMW - nawet kolor ich jest już biały a nie pomarańczowy . gdyby zegary były tego typu https://ibb.co/dKgzj4J to myślę że nie ważne jaki to silnik i jaka konfiguracja auta - zawsze by pasowały dla kogoś kto lubi klasyczne zegary albo nie lubi cyfrowych - natomiast te obecne, osobiście nie widzę ich w G20 z silnikiem 330 czy 340 , po prostu nie pasują do charakteru auta. ale to moje skromne zdanie.
Opublikowano
Nie no, spoko.

Tylko dziwi mnie to że najpierw wsadzasz do f36 ekran z g30 :shock: żeby potem pisać że ogólnie to ekrany są be :)

To było auto bez, a taka jednostka była dostępna z najnowszym softem i CarPlay na którym mi zależało.

Opublikowano

No nie do końca bo panel w który wbudowany jest ekran jest ten sam co wersji professional. Po prostu masz grubszą ramkę :D

Trochę bez sensu, ale jak tam chcesz :lol: :lol: