Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 440i bez większych negocjacji dostałem 14%, ponoć do 16 można ugrać aktualnie. Niestety bez promo leasingu, który oferują na serię 3.
Kojarzę, że niektórzy pisali o rabatach na 340i na poziomie 20%, więc to 14% tak średnio wypada.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Rabat na M440i cabrio bez żadnych negocjacji, wchodząc z ulicy 12%. Leasing konsumencki beż żadnego rabatu, raczej średnio atrakcyjny. Ktoś coś ciekawszego gdzieś ostatnio wyhaczył i chciałby się podzielić gdzie?

Opublikowano

Nie ma moim zdaniem magicznego miejsca w którym będzie najtaniej.

Moja rada: weź tę ofertę (najlepiej poproś ją mailem) i zgłoś się do kolejnych 1-2 dealerów że "u konkurencji dostałem 12%".

Potem kolejni, a do poprzednich można wrócić.

Jak chcesz wycisnąć jak najwyższy rabat to zwykle jest to taki ping pong 😉 

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 20.10.2024 o 16:31, komoornik napisał(a):

Taka już polityka BMW. Jak na 340i było nawet w okolicy 20%, to na serie 4 zawsze parę procent mniej.

na 440i można ugrać też 20% , kwestia dealera , kogo znasz , nie będę pisał na jakiej zasadzie niestety ale do ugrania na każdy model oprócz mki , tam niestety mniej niż 20%

male-bmw-2.png
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

taki jak na każy inny model :D, wo końca roku 0-22% 

od stycznia sprzedaż agencyjna bez rabatów ze strony salonu , ceny zejdą przez centralę 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jako osoba prywatna planuje zakup auta na wiele lat i prawdopodobnie będę to robił w przyszłym roku. Myślę nad g20 lub g26. Wiem że nowa trójka ma być pod koniec przyszłego roku sprzedawana A w sumie nie wiemy jak będzie jeszcze wyglądać :).. A czy jakiś jest kwartał roku lub coś innego co może wskazywać że salony są sklonne dać większy rabat?. Nie ukrywam że 20% to byłoby dla mnie super. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
33 minuty temu, krzysztof77 napisał(a):

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jako osoba prywatna planuje zakup auta na wiele lat i prawdopodobnie będę to robił w przyszłym roku. Myślę nad g20 lub g26. Wiem że nowa trójka ma być pod koniec przyszłego roku sprzedawana A w sumie nie wiemy jak będzie jeszcze wyglądać :).. A czy jakiś jest kwartał roku lub coś innego co może wskazywać że salony są sklonne dać większy rabat?. Nie ukrywam że 20% to byłoby dla mnie super. 

polecam koniec kwartału , albo roku 🙂 

napisz na priv podam namiar na kolegę u którego 5 aut kupiłem 🙂

male-bmw-2.png
Opublikowano
Godzinę temu, krzysztof77 napisał(a):

Będzie wyglądać podobnie do Neue Klasse, wielu uzna więc że tragicznie 😉

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej,

rozglądam się za BMW M4 - w pierwszym lepszym salonie z ulicy dostałem 12%. Ile realnie jest obecnie do uzyskania?

Jak macie do polecenia handlowca to proszę o PW 😉

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 1.06.2025 o 00:58, Smule napisał(a):

Hej,

rozglądam się za BMW M4 - w pierwszym lepszym salonie z ulicy dostałem 12%. Ile realnie jest obecnie do uzyskania?

Jak macie do polecenia handlowca to proszę o PW 😉

odpisałem 🙂 polecam tam zadzwonić , ciut więcej ugrasz , ale tu każdy % robi robotę 😉

male-bmw-2.png