Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Do posiadaczy f25. Jak oceniacie wyciszenie pojazdu? Obecnie mam e53, myślę o zmianie, może ktoś się wypowiedzieć, porównując do innych beemek?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

X3 LCI B47 cichsze od X3 z silnikiem N47 . Moja subiektywna opinia. (mam w rodzinie , więc mam porównanie).

Wiadomo, w suvie przy większych prędkościach jest głośniej z powodu aerodynamiki.

Z kolei w moim byłym bezwypadkowym F30 w M pakiecie, naprawdę było głośno, jak na takie auto.

Reasumując, według mnie , w X3 jak na suva/sava jest naprawdę ok, biorąc pod uwagę wyżej wspomniane F30.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Głośniej niż w F20 Żony, podobno f25 po lifcie są już lepiej wyciszone, nie miałem okazji porównać niestety. Głośność w trakcie jazdy To jedna z nielicznych rzeczy na minus na którą zwróciłem również uwagę przy zakupie tego pojazdu.
Opublikowano
Jest cicho do prędkości 150 km/h (wersja 35i), potem szum wiatru zaczyna doskwierać, choć i tak jest to nadal poezja w porównaniu do Mustanga GT z wydechem Magnaflow :D