Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
G20 odebrane na 10 dni przed terminem :D

oczywiście po małych modyfikacjach, w sumie dodatnich :mrgreen:

Możesz rozwinąć ? Jakie komplikacje co zmieniłeś na co , kiedy zamówienie złożone itd

Opublikowano
Moje autko sie juz produkuje w koncu.

Nic nie obcięte z wyposażenia lędźwie w obu fotelach,hk etc zamówione pod koniec grudnia.

jakie miałeś wybrane listwy ? Może moje w końcu się też ruszy.

Najdziwniejsze jakie byly fineline silver wood indivdual :mrgreen:

Opublikowano

Koledzy, pierwsza jazda w zasadzie takie zapoznanie się :wink: Zabawka super, czy będzie mi pomagać - jestem przekonany :D

Oczywiście myślałem po prostszych zegarach są te z największą nawi. Za to nie ma podparcia lędźwiowego, natomiast boki OK. W sumie do miasta fotel wygodny, przejechałem 25 km :!:

Jestem pozytywny i idę napić się upominkowego wina! Generalnie wydawanie auta przebiegło miło, choć telefon narozrabiał i 1/2 godziny trwało parowanie. Jestem pod miłym wrażeniem obsługi

Kraków Libertów.

Opublikowano
Koledzy, pierwsza jazda w zasadzie takie zapoznanie się :wink: Zabawka super, czy będzie mi pomagać - jestem przekonany :D

Oczywiście myślałem po prostszych zegarach są te z największą nawi. Za to nie ma podparcia lędźwiowego, natomiast boki OK. W sumie do miasta fotel wygodny, przejechałem 25 km :!:

Jestem pozytywny i idę napić się upominkowego wina! Generalnie wydawanie auta przebiegło miło, choć telefon narozrabiał i 1/2 godziny trwało parowanie. Jestem pod miłym wrażeniem obsługi

Kraków Libertów.

Gratulacje! A co do niego dobrales, jakie opcje?

Opublikowano (edytowane)

Mój się w końcu wyprodukował (zamówiony koniec grudnia), odbiór za tydzień - HK jest, ale bez lędźwi pasażera, ale za to z navi professional, wiec w sumie spoko. Coś za coś :)

Nie będę januszował przy odbiorze.

Edytowane przez GMike
Opublikowano
Mój się w końcu wyprodukował (zamówiony koniec grudnia), odbiór za tydzień - bez lędźwi pasażera ale za to z navi professional, wiec w sumie spoko. Coś za coś :)

Nie będę januszował przy odbiorze.

Gratuluję. Życzę szybkiego odbioru. Powiedz jeśli możesz jakie miałeś zamówione liczniki? Całkiem podstawowe czy z małą navi ?

Opublikowano

Wszystko sie zgadza. VIN sie rozkodował :mrgreen: i instrukcje sie pobrała co ciekawe na mdecoder auta nie widzi a na bimmer vin widzi :mrgreen:

Pozycja

„ 0488 Lumbar support, driver and passenger”

Opublikowano
Wszystko sie zgadza. VIN sie rozkodował :mrgreen: i instrukcje sie pobrała co ciekawe na mdecoder auta nie widzi a na bimmer vin widzi :mrgreen:

Pozycja

Tez to mam w VIN, ale pod spodem jeszcze opcja kasująca pasażera ;)

Opublikowano

Pozycja

Mam tak samo, a co przyjdzie to pewności nie ma..

Opublikowano

Pozycja

ja pod spodem nic nie mam :)

Opublikowano

Mnie dalej BMW w bambuko robi. Dealer mówi, że produkcja mojego G21 318i ruszy w czerwcu i to prawdopodobnie bez haka i podparcia u pasażera w konfiguracji...

jak ktoś wcześniej nie czytał, to zamówione w październiku z produkcją na 2021, odbiór miał być do końca lutego :(

Opublikowano
Byłam dzisiaj u dilera, bo auto miało przyjsc na transporcie. Nie przyszło, mówią, ze przyjdzie w czwartek. Mam odbiór we wtorek, mam nadzieje ze jakoś dotrze.
Opublikowano
Dziś dostałem od handlowca VIN :wink:

Gratulacje! A produkcja kiedy?

Status jest 151 wiec chyba właśnie się produkuje .

Jak wpisuje vin to mi wyskakuje bmw e36 :D

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Loop, spróbuj mdecoder.com - ten jako jedyny z mi znanych analizuje cały VIN, a nie tylko ostatnich 7 cyfr (które zaczęły się powtarzać od jakiegoś czasu, przez co widzisz E36 które miało w VINie 7 takich samych ostatnich cyfr)
Opublikowano (edytowane)
Loop, spróbuj mdecoder.com - ten jako jedyny z mi znanych analizuje cały VIN, a nie tylko ostatnich 7 cyfr (które zaczęły się powtarzać od jakiegoś czasu, przez co widzisz E36 które miało w VINie 7 takich samych ostatnich cyfr)

Pokazuje ze pojazd nie znaleziony na mdecoder.com :(

Pewnie jeszcze za wcześnie .

Edytowane przez Loop
89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Dziś dostałem od handlowca VIN :wink:

Gratulacje! A produkcja kiedy?

Status jest 151 wiec chyba właśnie się produkuje .

Jak wpisuje vin to mi wyskakuje bmw e36 :D

150 Production Started

151 Body Shop Started

152 Paint Shop Started

153 Assembly Started

155 Production Completed

Juz niedlugo :)