Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ty na jedynce kotlujesz do 4 tysiecy!?

A wniskuje,ze chciales jeszcze wiecej?

Ciekawe :shock:

Nawet nie napisales jaki silnik.Moze masz dwusuwa?

pozdrawiam

Opublikowano

w sumie to bez znaczenia jaki silnik, bo akurat w tym przypadku też obstawiam sprzęgło

BTW - czy ptzy okazji nie czujesz smrodu palonego sprzęgła?

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Możesz dać samą tarcze do regeneracji, są takie firmy (przynajmniej były) które się tym zajmują, tzn. zakładają nowe okładziny na starą tarcze. Wyszło by to dużo taniej i znów mógłbyś korzystać z całej mocy silnika :twisted:
BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
Opublikowano
Możesz dać samą tarcze do regeneracji, są takie firmy (przynajmniej były) które się tym zajmują, tzn. zakładają nowe okładziny na starą tarcze.

Tylko - globi - nie możesz z tym czekać :!:

Jeżeli dojedziesz sprzęgło do samego końca, nie będzie czego regenerować. :naughty: Wtedy do wymiany będzie na 100 % cały komplet - tarcza, docisk, łożysko oporowe.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

myśle ze zrobie tak zaczne oszczedzac na sprzegło na cały komplet widziałem za 350zł cały komplecik firmy LUK z tego co wiem dobra firma nie mam miejsca zeby to zrobic samemu bo dał bym rade ogolnie jestem blacharzem z zawodu i nie raz wymieniałem tylko nigdy w BMW. Tylko wymiana bedzie kosztowała z 200 myśle jak nie lepiej a za 500zł to mam firmy SACHS nawet widziałem http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=130278275 cos takiego tez by było dobre do tego łozysko i by grało ale najwiekszy problem to jest włacnie rozebranie tego. Pozdrawiam

albo to tylko łozysko dokupic http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=130158720