Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Szacunek dla twórcy, tylko jedno słowo jakie mi teraz przychodzi do głowy.

Można to też podsumować tekstem z Kilera: Mają rozmach ........... :mrgreen:

Edytowane przez Tyszkanin
Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

mi pierwsze co przyszlo do glowy to jakim drobiazgiem dla niego musi byc posiadanie 6 cabrio, no ale szacun oczywiscie sie nalezy, choc ten dach nie pasuje ale i tak cudo i fajnie ze na bazie jedynej slusznej marki :)

te felgi bez dekli to chyba tymczasowka bo lepiej wyglada na tych oldtimerowych sprychach

Edytowane przez zalew
Opublikowano
Dla mnie wypass!!! :jawdrop: Tamta wcześniejsza V12 była śliczna ale ta jest obłędna :roll2: Oj chciałbym mieć coś takiego i to bardzo!! :cool2:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
A jest może więcej zdjęć, np. kabiny? Chętnie bym oglądną i chyba nie tylko ja :norty:

Pozdrawiam!

Paweł

Opublikowano
:cool2: Już dawno nie wiedziałem tak ładnego auta w tym klimacie ale pozostawienie całkowicie seryjnego wnętrza z szóstki, to chyba kłóci się z klasycznym stylem nadwozia.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Wygląda fajnie ale to wnętrze wogóle nie pasuje do tego samochodu.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

Była jeszcze kiedyś wołga zrobiona na bazie M3 E30.

Ogólnie kupa roboty i mnóstwo pieniędzy włożone ale efekt niepowtarzalny i gwarancja że drugiego takiego samego auta nie spotkamy.

Ciekawe co mają napisane w papierach aut? BMW, WAZ czy może SAM?

Opublikowano
No wnętrze faktycznie zbyt kosmicznie wygląda w takiej Wołdze, najbardziej mi się podobało w tej poprzedniej V12, kokpit z BMW 8, miodzio :roll2: :norty:

Pozdrawiam!

Paweł

Opublikowano
Ta pierwsza Wolga .... PIEKNA !!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Poprostu kopara mi opadla ...... :shock: :?
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano
.

Ciekawe co mają napisane w papierach aut? BMW, WAZ czy może SAM?

Takie rzeczy traktowane sa jak "ospojlerowanie" tak więc nazwa pozostaje tasama...SAM masz wtedy gdy budujesz od podstaw samochód włącznie z ramą

Opublikowano
Wygląda fajnie ale to wnętrze wogóle nie pasuje do tego samochodu.

Może i nie pasuje ale akurat wnętrze BMW robi ładne.

Mnie sie zdecydowanie bardziej podoba od oryginału.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Ruskie to potrafią. Zawsze coś dziwnego wymyślą. Tak to jest jak się z kasą nie ma co robić, a za wszelką cene chce się zwrócić uwagę na siebie. Ale trzeba przyznać, że na zdjęciach to wygląda ciekawie. Takie BMW 6 w ostrej wersji retro. :lol: