Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Już wcześniej koledzy podali link do torrentu z nową mapą BMW Road Map Europe EVO 2020-2, a ja już też mogę potwierdzić możliwość jej pobrania przez BMW Download Manager :D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Bazując na aktualizacjach z BMW Download managera, wersję 2020-2 opublikowano zaledwie 6 tygodni po 2020-1. Myślicie, że był to wypadek przy pracy, czy zwiększyła się ilość aktualizacji i w tym roku dostaniemy nie dwie, a cztery ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czesc. Wcześniej miałem F10 i aktualizacja mapy wiązała się z pobraniem jej i posiadaniem kodu FSC a jak to wygląda w G30 ? czy wystarczy że pobiorę Road Map Europe EVO 2020-2 i bez niczego rozpocznie aktualizację po włożeniu pendrive do usb ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej nie mam bo w connected drive w sklepie mogę zakupić aktualizację za 234 zł tylko w takim razie nie rozumiem dlaczego tu na forum są podane linki do ściągnięcia nowych map skoro i tak potrzebuję wykupić aktywne aktualizację ?
Opublikowano
Bo mozesz ‚skompromitowac’ navigacje i wtedy mozesz do woli robic aktualizacje. Inaczej tylko zakup klucza/abonamentu w ASO
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jednak aktualizacja poszła bez najmniejszego problemu i nie potrzebowałem nawet żadnego kodu :cool2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie .Jestem tu Nowy trafiłem na wasze forum jak przeszukiwałem internet w poszukiwaniu rozwiązania problemu z pobraniem aktualizacji map. Może u Was otrzymam potrzebne info..Problem polega na tym że po ściągnięciu aktualizacji przez bmw downloadmanager zciąganeło bez problemu ale przez przypadek usunąłem z kompa :( A powturnej próbie pobrania komunikat jest taki brak aktualizacji dla wybranego modelu samochódu

Map nie zainstalowałem w samochodzie

Macie może na to jakiś sposób

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...