Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
AA to interfejs specjalnie przygotowany z myślą o obsłudze w samochodzie, zoptymalizowany pod tym względem, przynajmniej w teorii. ASM to po prostu kopia ekranu z telefonu.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie. Mam G30 (530e na bogato :-) ) 2019 z Navi Full Profesional. O ile Aktualizacje map mam do 2022 (robią się z automatu z klucza USB, wszystko działa), to również zaciągnąłem aktualizację systemu która nie chce mi się wgrać z Pen Drive 64GB. Bardzo proszę o instrukcję krok po kroku:

- jak sprawdzić wersje softu ID6/ID7 ??

- jak to można zaktualizować by pojawiło się AA (mam S21 Ultra), Serwis autoryzowany? Własnoręcznie? Skąd zaciągnąć update?

- jeżeli własnoręcznie, to przydało by się info krok po kroku jak to zrobić

Mam problem z:

- udostępnianiem ekranu np. You Tube mimo połączenia via BT z autem. WiFi telefonu i auta nie widzą się wzajemnie

- moge odpalić sobie Apple Car z poziomu Connected Drive za jakieś chore 1 250 Pln, ale po co mi jak ne mam iPhone a Samsunga na Androidzie

Jeżeli Możecie pomóc to proszę o info. A służbowej Skodzie SUPERB AA działa bez problemu, a w G30 ... lipa. Fajnie jak by można było to uruchomić w jakiś rozsądny sposób.

Opublikowano
Tak mam liczniki sprzed 2020. Te na max wypasie (full LCD, bez chromów jak np w Luxury Line, pełne LCD ale jeszcze okrągłe), takie lubię, bo te najnowsze to porażka. Pracują w odwrotna stronę tylko tyle że mapę pokazują. Rozumiem że w tych się nie da...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy można mieć Android Auto mając połączenie po kablu z samochodem?

Mam ID6

PS

Ktoś wymieniał może w swojej G30 ekran, aby mieć Android Auto od Comfortmedia?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z podłączeniem się do Android Auto.

Samochód BMW 5 2021

Telefon Xiaomi Mi Mix 2 (Android 9)

Z tego co już wyczytałem to bez kabla z tym androidem się nie połączę, ale czytałem, że po kablu mogę.

Czy da radę podłączyć po kablu Android Auto w BMW? Jeśli tak to jak? Próbowałem wczoraj z nieoryginalnym kablem i nie łapało :(

IMG-20211208-200025.jpg

Opublikowano

U mnie na android 9 ( Sony ) nie działało

z kablem i bez kabla. Dopiero na na Android 11 wszystko działa bez problemu. Na infolinii BMW, też dostałem informację, że działa od A11.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problem z Android Auto. Gdy słucham muzyki przez np. YouTube Music i gdzieś zadzwonię to po zakończeniu połączenia muzyka leci tylko z telefonu, bez głośników w samochodzie :/ Ktoś wie co może być przyczyną?

Pacjent to G30 2021 rok.

Opublikowano
Problem z Android Auto. Gdy słucham muzyki przez np. YouTube Music i gdzieś zadzwonię to po zakończeniu połączenia muzyka leci tylko z telefonu, bez głośników w samochodzie :/ Ktoś wie co może być przyczyną?

Pacjent to G30 2021 rok.

Mam tak samo, telefon Xiaomi mi 11.

Szukając problemu po forach natknąłem się głównie na użytkowników Xiaomi z tym problemem.

Opublikowano

Pacjent to G30 2021 rok.

Mam tak samo, telefon Xiaomi mi 11.

Szukając problemu po forach natknąłem się głównie na użytkowników Xiaomi z tym problemem.

Również mam XIaomi Mi 11 Lite... :(